Dametoilet Remodeling Idéer

September 23

En lille, todelte badeværelse omtales ofte som et pulver værelse. Det er som regel enkel, der indeholder bare et toilet og håndvask. Selvom det er en lille plads, betyder det ikke, at det ikke kan være stilfuldt. Overveje en række forskellige måder at gøre din dametoilet pop med stil.

Farveskema

Begynde dit dametoilet remodel ved at vælge et farveskema. De farver, du vælger for dette rum vil bidrage til at slå tonen an. Varme farver, beige, brun, orange og gul vil gøre dette til en indbydende rum. Oprette en spa føler ved hjælp af cool grønne, blå og grå. Bringe en lille smule af udendørs i din pulver værelse ved at vælge en farvepalet af salvie greens og taupes. For et retro-look, overveje farver som bubble gum pink eller turkis blå. Opnå en anseligere føler med dyb lilla, reds eller silvers.

Flise arbejde

Flise er et materiale, der er næsten altid bruges i ethvert badeværelse, herunder pulver værelser. Du kan bruge flise gulve, vægge og bordplader. Typen af fliser du vælger kan føje til stil i rummet. Hvis du har besluttet, du ønsker at gå med et spa-tema dametoilet, er grønne og blå mosaik glas fliser det ideelle valg. Hvis du ønsker en kongelig og poleret look, vil granit eller marmor fliser hjælpe dig med at opnå den. En retro 1950 dametoilet, bruge keramiske fliser af enten turkis eller blå indrammet med sort. Travertin fliser er et ideelt valg hvis du vil oprette en natur-inspirerede dametoilet.

Belysning

Belysningen er et vigtigt element i et badeværelse, især i et dametoilet, som rummet er generelt små. Installere spor belysning i loftet, og punkt stråler af lys over de rum, der kræver de fleste belysningen, som toilettet og vasken. Et alternativ til at spore belysning er forsænket belysning, som du kan installere direkte over områderne du tror har brug for mest belysning. En anden mulighed for loftslampe er en lysekrone, som hjælper med at skabe en fed og iøjnefaldende erklæring i rummet. Flanke spejl med væg sconces, som ikke kun tjene som et dekorativt element, men er også funktionelle.

Tilbehør

Afslut udseendet af din nyligt remodeled pulver værelse med tilbehør. Tilbehør er også en billig og enkel måde at give rummet en hurtig ansigtsløftning. Ændre ud sengetøj, badeforhæng og floor mats for en frisk, nyt look. Tilføje nye reoler til vægge, hvor du kan få vist håndklæder og andre fornødenheder, samt dekorative accenter. Pryde væggene med nye illustrationer. Du kan finde disse elementer i en bred vifte af stilarter, så uanset hvad ser du forsøger at opnå, vil du sikkert finde tilbehør der passer til din stil.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com