Dametoilet tema ideer

August 7

Dametoilet tema ideer

Hvis du har et pulver værelse, har du en glimrende lejlighed til at vise din udsmykning færdigheder. Du kan bryde fra nogen andre temaer i dit hjem og prøve noget nyt i disse rum uden bekymrende omkring tørner sammen med resten af huset. Pulver værelser er generelt små og utilitaristisk, men det betyder ikke, du ikke kan klæde dem lidt op. Vide, hvordan man dekorere den lille plads vil hjælpe dig med at oprette et sted dine gæster vil misunde.

Land tema

Land temaer kredser omkring dæmpede og pastel farver til at skabe en behagelig stemning. Varme farver som gul eller guld, på væggene etablere en varm følelse. Med land-tema, kan du vise tekstiler med blomsterprint eller ternet mønster, der understreger din favorit toner. Nuancer af røde, blå og gule arbejde godt med land temaer. Vælg din favorit farver og placere blomster i en vase til en dejlig hjemlig atmosfære. Brug en fluffy, koordinerende tæppe til at samle elementerne i din dametoilet. Vælg børstet kobber armaturer til en nice touch.

Åbne og luftige tema

Vælge blå nuancer afspejler den enorme mængde af havet og himlen og disse farver på væggen give værelser, selv små, en følelse af expansiveness. Lys nuancer af blå på væggene kombineret med en lidt mørkere nuance af blå på håndklæder og tæpper vil bringe rummet en følelse af enhed. Bruge hvid for at supplere dette tema, da disse farver spejl skyer på himlen. Vælg sølv inventar, der afspejler de lyse farver. For gulvbelægning, kan du gå med hvid eller blå og beige er

Fed tema

Fed er aldrig genert. Mens mange tror, at mørke farver være små vises værelser endnu mindre, de også give værelser af enhver størrelse en luxuriousness at lysere farver. En fed dametoilet skal sirlige inventar. Antik guld er en farve, der arbejder med mange fed temaer. Gå til en rig mursten eller grøn på væggene og hænge smukt indrammet spejle på væggene.

Neutral tema

Hvis du ønsker et stimulerende rum, der er komfortable, prøv at gå med farver af sand. Fra stranden alene, vil du finde mange nuancer af hvid, creme og beige til brug i din dametoilet. Gå med en sandstrand beige farve på gulvet og male væggene en lys creme farve med hvid trim. Sølv inventar og brugen af spejle vil åbne og lyse rummet. Brug pop af farve i form af håndklæder og vaser for en interessant kig.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com