Damp tørretumblere Vs. konventionel tørretumblere

April 6

Damp tørretumblere Vs. konventionel tørretumblere

Steam er den nyeste innovation i markedets tøjvask. Både damp og konventionelle tøjtørrere arbejde på samme måde at tørre tøj. Damp tørretumbler har yderligere cykler med det udtrykkelige formål at forfriskende tøj eller fjerne rynker på kort tid.

Forskelle i drift

Konventionelle tøjtørrere bruge varme til at tage fugt ud af vådt tøj. Damp tørretumblere desinficere, deodorize og reducere rynker i tøj; som en ekstra fordel blødgøre de tøj så godt. Imidlertid ikke kan damp alene tørre tøj.

Arbejder med tørt tøj

En artikel i tøj kan sættes i en konventionel tørretumbler for at medvirke til at reducere rynker, men vil det ikke virke og et strygejern. Damp tørretumblere fjerne flere rynker og give tøj en frisk lugt.

Steam bruges i tørretumbleren

Mens konventionel tørretumbler skaber damp i tørretumbleren som fugt fordamper fra tøj, bruger damp tørretumbler forskellige metoder til at anvende damp til tøj på det rigtige tidspunkt og ved en højere temperatur end konventionel tørretumbler.

Energieffektivitet

Tørretumblere er ikke angivet i Energy Star-databasen, og de behøver ikke at udstille en EnergyGuide label, som energieffektivitet ikke ændrer meget fra model til model. Det er blevet bemærket, at fugt eller fugt sensorer i tromlen bidrage til at spare energi.

Omkostninger

Maytag tilbyder en low-end pris på $714 for en damp tørretumbler, og den dyreste er LG, kommer ind på $2,447. En konventionel tørretumbler kan købes for så lavt som $270 eller så højt som $785.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com