Dampen fra den kaffekande kan skade din kabinetter?

August 21

Dampen fra den kaffekande kan skade din kabinetter?

Kaffemaskiner er handy køkken gadgets. Under brygningen, vand varmer op i den øverste reservoir af maskinen og kan forårsage damp til at stige op gennem ventilationskanaler. Fordi kaffemaskinen er typisk placeret på bordplader under køkkenskabe, kan damp komme i kontakt med skabene. Adskillige faktorer påvirker risikoen for beskadigelse.

Maskine brug

Hyppigheden af ved hjælp af maskinen kan bestemme, hvordan potentielt skadelig fugt og damp kan være at dit skab. Hvis du bruger din kaffe hver ugedag, undertiden mere end én gang hver dag, dine chancer for damp beskadige din fryser er steget. Hvis du er en person, der kun bruger kaffemaskinen flere gange i løbet af en måned, er det usandsynligt, at din kaffemaskine vil gøre nogen betydelig skade på kabinettet. Efter brug, måle temperaturen på plads på skabet over kaffemaskinen. Hvis det føles varmt eller alt for fugtig, skal du muligvis ændre hvor du finde din kaffemaskine.

Afstand og placering

Hvor din kaffemaskine bruges kan gøre en forskel på de konsekvenser, det har på dine køkkenskabe. En faktor til at overveje er afstanden mellem toppen af maskinen og kabinettet. Den mere lodret afstand du kan give mellem din maskine og møbler, de mere beskyttede vil det være. Placer kaffemaskinen i et sted, hvor dampen kan stige uhindret. Skabe plads til damp til at stige ved at trække maskinen ud fra væggen når den er i brug. Når kaffen brygges og den øverste reservoir er afkølet, kan du skubbe den tilbage på plads nedenunder i kabinettet mod væggen.

Kabinet materiale

Dit køkken frysere er lavet af materialer kan bestemme den effekt kaffemaskinen vil have. Høj kvalitet træ kan udholde nogle fugtighed og fugt, men gentagen udsættelse kan forårsage træ til at svulme op og warp over tid. En tyk finish til dit træ kan bedre beskytte det mod fugt og damp forårsaget af kaffemaskiner. Hvis dit køkkenskab er lavet af laminat, kan dampen fra kaffemaskinen forårsage limen anbringelse dækker at adskille fra kabinettet. Der er også mulighed for plast til at smelte efter eksponering for langvarig varme.

Temperatur

Forskellige kaffemaskiner vil varme op for forskellige temperaturer, så det er sandsynligvis en maker kan forårsage skader, mens andre ikke kan. Hvis du ser overskydende fugt perle op på overfladen af kabinettet, kunne dette være et tegn på overskydende varme og damp. Tørre det klar med et håndklæde til at undgå, at kabinettet absorbere væsken. En række forskellige kaffemaskiner er tilgængelige i dag, der ikke kræver høj varme til at brygge; snarere, de kolde-brygge kaffe natten over. Hvis damp er en bekymring, kan en kold-bryg maskine være for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com