Dampkedler & fastlæggelse af passende dyse størrelse

November 14

Dampkedler & fastlæggelse af passende dyse størrelse

Korrekt dimensionering damp og brænder dyser i kedler er vigtig for termiske ydeevne og overordnede opvarmning effektivitet. En dyse, der er alt for lille og ude af stand til at håndtere den kedel driftstryk vil reducere den samlede effektivitet af systemet. Det kan endda føre til en opdeling af systemet 's øvrige komponenter, såsom ventiler og damp fælder. Du installerer den korrekte dyse størrelse vil holde pres på optimale niveauer og producere nok damp til at tilstrækkeligt opvarme dit hjem.

Funktion

Et af de primære formål med en dyse er at forbedre damp kvalitet og opvarmning effektivitet. I dampkedler leverer foderautomater vand, der er opvarmet til at producere damp. Damp er skubbet ud af en dyse knyttet til damp outlet i kedlen. I gennemsnit kedel dyser leverer damp ved hastigheder mellem 4.000 til 5.000 fod per minut, ifølge det amerikanske Department of Energy publikation, "damp trykreduktion: muligheder og problemer." Som damp pres falder, den dyse damp hastighed øger. Generelt, for at øge hastigheden af steam, skal du installere en større størrelse dyse.

Brænder

Størrelsen af brænder dysen i dampkedler bestemmer systemets evne til at producere høj kvalitet damp, men også latente varme i radiatoren. Varmesystemer kræver en vis mængde af olie til at fyre brænderen og brændstof damp kedlen. Olie-brænder dysen er ansvarlig til at distribuere denne olie ind i brænderen tanken. Hvis den dyse gallon per (GPH) timesats er lavere end GPH kræves for at fyre brænderen, skal du udskifte dysen med en større størrelse. Installere brænder dyser, der er kompatible med den kedel GPH fyring sats at undgå kondens i rørene. Dette vil tillade kedel til at producere nok damp til at udfylde radiatorerne.

Indlæse Design

Når du udskifter kedlen dyser, sikre, at damp dyse størrelse matcher den kedel design belastning. Design belastning afspejler kedler evne til at håndtere udsving i energiforbrug under driften af apparater og andet hjem udstyr. Størrelsen af den kedel damp reservoir vil hjælpe med at bestemme den rette dyse størrelse for systemet. For eksempel, kan købe en overdimensioneret dyse øge frigivelsen af forurenende stoffer og mindske termisk effektivitet.

Driftstryk

Mængden af damp og afstanden fra dampdysen til vandstanden i kedlen vil også påvirke damp kvalitet. Driftstryk påvirker størrelse og hastigheden af medrivning eller erobringen af vanddråber i stigende damp. En lavere driftstryk i dampkedler vil bestemme størrelsen på dysen. For eksempel, vil dyser med lavere damp pres producere større vand bobler, højere niveauer af medrivning og højere hastigheder ud af kedlen.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com