Dårlig lugt fra et badeværelse vask når vandet tændes først

June 23

Dårlig lugt fra et badeværelse vask når vandet tændes først

Når du vasker dine hænder på dit badeværelse vask, vil du lugte den friske duft af sæbe, ikke en forfærdelig lugt. Din vask afløb er skyld i duften.

Lugt

Dårlig lugt fra dit badeværelse vask vil minde dig om en kloak. Mens lugt er der altid, vil du mærke det mest, når du første gang tænder på vandet, fordi du er i nærheden af vasken, hvor lugten er stærkest.

Primær årsag

Den dårlige lugt er forårsaget af kloak gas ind i dit hjem gennem vasken afløb, som har en fælde i det, der bør være fuld af vand. Det sæler off røret og forhindrer kloak gas i at komme ind dit hjem. Hvis fælden er tør, gassen kan flyde ind i dit hjem uhindret.

Løsning

Du kan blokere kloak gas og dens dårlig lugt ved at køre hanen i et par sekunder. Dette vil udfylde fælden med vand og skabe en forsegling endnu. Kører vandet hver dag i tre sekunder vil Sørg for fælden forbliver forseglet og undgå de dårlige lugt fra at vende tilbage.

Andre årsager

En lugt, der lugter ikke som en kloak, men er stadig usmageligt, kan være fra bakterier vokser i din nedløbsrør. I dette tilfælde, hæld eddike ned i afløbet, vente 30 minutter, derefter hældes ned en halv gallon af kogende varmt vand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com