Dårlig lugt fra min LG vaskemaskine

November 26

Dårlig lugt fra min LG vaskemaskine

LG vaskemaskiner, ligesom enhver anden form for vaskemaskine, udsender foul lugter når ikke taget sig af ordentligt. Vaskemaskinen har måske et par problemer, der omfatter en ophobning af fedt eller spildevand gasser. Svovlsyre lugt i vaskemaskinen kan også ske, men de har ikke noget at gøre med, hvad der er inde i vaskemaskinen. Før du ringer til en specialist, bør du prøve et par ting, der mest sandsynligt vil eliminere næsten enhver lugt kommer fra indenfor skive.

Årsager

Hvis tøjet kommer lige ud af vaskemaskinen med en muggen lugt, måske du har et fedt oprustning inden for skive pumpesystem eller balje. En kloak lugt indikerer at den skive afløb ikke sidde i den korrekte position. Du behøver ikke nødvendigvis at afmontere vaskemaskinen at slippe af med nogen af disse spørgsmål, men du skal gør det til en vane at udføre regelmæssig vedligeholdelse på din vaskemaskine til at fortsat at levere frisk-ildelugtende tøj efter hver vask.

Muggen lugt

Du skal rengøre din LG washer pakning efter hver brug og holde døren åben, så vandet til at fordampe fra det, ifølge LGS hjemmeside. LG vaskemaskiner døre fører ind i maskinen forbi pakningen, indsamle masser af vand. Tør alt tør fra døren til pakning. For at fjerne dårlig lugt fra vaskemaskine på grund af resterende oprustning af vaskemiddel, skal du bruge en rengøring produkt specielt til skiver. Du skal bruge høj effektivitet, eller han, vaskemiddel til korrekt forhindre lugt, ifølge LG. Andre lugte, der ikke er på grund af misbrug af vaskemiddel kan fjernes ved hjælp af eddike eller bagepulver gennem en regelmæssig vask.

Spildevand lugt

Selv om ikke en lugt forårsaget af resterende bygge-ups, angiver en lugt af spildevand fra din vaskemaskine et problem med placeringen af pumpe-slange. Hvis din pumpe slangen sidder under "U-bøje" af en vask eller andre afløbssystemet, skal du oprette en slags bend på egen hånd med slange. Du kan gøre dette ved at hæve slange om tre eller fire inches højere end dens forbindelse pege i vaskemaskinen. Det forhindrer gasser fra bosætter sig i maskinen.

Balje ren cyklus

LG vaskemaskiner kommer sommetider med en "balje ren" cyklus, som du skal køre med jævne mellemrum at forhindre, at vaskemaskinen indsamling lugte. Cyklen har en programmeret proces, der giver mulighed for vaskemaskine til at rense ud i karret automatisk. Hvis du ikke har en balje ren cyklus, kan du prøve at køre vaskemaskinen på bomuld cyklus eller "bio pleje" cyklus.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com