Databaseværktøjer rengøring

March 19

Databaseværktøjer rengøring

En database er en samling af oplysninger, der er brudt op i indholdstyper. For eksempel kan du have en database over alle donorer til en nonprofit agenturet og deres telefonnumre og adresser. Over tid, dog kan dubletter eller dårlig data reducere nøjagtigheden af oplysningerne i databasen. Så skal du lejlighedsvis rydde op din database. Database rengøring programmer er tilgængelige, men de alle kræver et gebyr.

WinPure ren og kamp 2010

Dette værktøj er kompatibel med Windows 2003 med SP1 (Service Pack 1), XP med SP2, Vista og 7, og det er kompatibelt med følgende filformater:. CSV (kommaseparerede værdier). TXT (tekst), dBASE og Microsoft Access, Excel, Outlook og SQL Server 2000, 2005 og 2008. Gør det muligt at slette dublerede poster, og det søger for ugyldige e-mail-adresser og giver dig mulighed for at rette dem. Andre funktioner omfatter evnen til at rette stavefejl og lave tegnsætning. Der er ingen årlig licens gebyr at bruge dette program, men du skal betale for opdateringer til programmet. Der er en gratis retssag download, som tillader dig at prøvekøre programmet før du køber den.

dedupeIT

DedupeIT tilbyder en gratis retssag download, men du skal købe den fulde version. Dette værktøj søger efter dublerede poster i dit system, så du kan slette dem. Det søger også nonexact match dubletter. For eksempel, hvis du har en Bob Wilson og en Robert Wilson, vil det flag disse poster som mulige dubletter. Dette værktøj benytter en grafisk brugergrænseflade (GUI), hvilket betyder at du kan køre kommandoer uden at kende koden. Det bruger også en wizard program, som hjælper dig gennem søgeprocessen. DedupeIT understøtter følgende filformater: ASCII (American Standard Code for Information Interchange 2), Access, Excel og DBF (dBASE-filformat). Den er kompatibel med Windows 98 eller nyere versioner.

Data Cleaner Pro

Data Cleaner Pro understøtter forskellige databaseformater, herunder. TXT, MySQL (Structured Query Language), dBASE, Excel og Access. Det også giver dig mulighed at se eventuelle ændringer til dit system, som de bliver stillet, og du kan se alle potentielle dubletter i dit valg af tre rapportvisninger. Andre funktioner i programmet omfatter evnen til at slette dobbeltforekomster. Du kan flette oplysninger fundet i dublerede poster i en master post, at sikre, at du ikke mister nogen vigtige kontaktoplysninger. Det giver også at rette grammatik og dårlig tegnsætning inden for poster. En gratis retssag download version er tilgængelig for dette program.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com