Dawn opvaskemiddel som insektrepellent

June 25

Hvis en linje af myrer kommer marcherende på tværs af dit køkken gulv, sidder en måde at fjerne dem meget muligvis af din vask. Dawn opvaskemiddel og vand vil dræbe insekter og holde dem væk fra dit hjem.

Funktion

Dawn opvaskemiddel slipper af insekter på grund af de overfladeaktive stoffer, det indeholder. Disse forbindelser giver mulighed for vaskemiddel til at trænge et insekt krop, dræbe den. Dawn og andre fad sæber dræbe insekter snarere end virkelig frastøde dem.

Ansøgning

For at slippe af med insekter ved hjælp af Dawn opvaskemiddel, tilføje en teskefuld af Dawn en sprayflaske fyldt med vand. Bland godt, derefter sprøjte ned problemområder. Opvaskesæbe virker bedst mod insekter indendørs på køkken gulve eller udendørs når sprøjtes omkring fundamentet for dit hjem.

Overvejelser

Dawn opvaskemiddel kan såre planter, hvis sprøjtes direkte på dem. Det kan trænge voksagtig beskyttelse på deres blade og skade det underliggende væv. Dawn opvaskemiddel også slipper af gavnlige insekter det rører, så gælder det omhyggeligt for at undgå at køre væk insekter som bier kan du i din have.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com