De Arch typer af aluminium sikringsanlæg bygninger

January 15

De Arch typer af aluminium sikringsanlæg bygninger

Aluminium bygninger med sikringsanlæg buer har en unik plads i amerikansk historie. Buet metal bygninger er også kendt som Quonset hytter. Disse multi-purpose strukturer blev udviklet under anden verdenskrig som kits, at soldaterne kunne let transport og samle for husly. Variationer af det oprindelige design omfatter ændringer i arch typer og byggematerialer. Efter krigen blev disse præfabrikeret bygning kits blev solgt til business og hjemmebrug i staterne. Unikke Quonset hut design bruges til opbevaring og flyvemaskine hangarer, kirker, restauranter, butikker og selv hjem.

Design

Quonset hytter er samlet med en serie af sikringsanlæg buer, at skaber buede vægge. Fuld-arch Quonset hytter danner en halvcirkel, der kan bære mere vægt end arch postkassetype. Postkasse buer har ranke vægge og en buet tag, der bærer mindre vægt, men er mere behagelig for øjet.

Letvægts design er lavet af bølgepap stål, sikringsanlæg metal buer og krydsfiner for dør- og vinduesåbninger i begge ender af bygningen. Disse metal bygninger er holdbare og vejrbestandige.

T-Rib Arch

De første Quonset hytter blev baseret på første verdenskrig Nissenhytten. Nissenhytten blev mindre holdbare og langt mindre vejrbestandig end Quonset hut. Arch stålrammer, metal paneler, masonit wallboards og papir isolering gik til de 12 kasser, der består af Quonset hut kit. Det kunne være bygget på bare én dag af ti mænd, og byggeriet kræves ingen særlige færdigheder eller udstyr. Quonset hut var også kendt på T-Rib for sin arch type.

Modificerede T-Rib Arch

Den oprindelige Quonset hut design blev ændret ved at ændre sikringsanlæg buer, så at der var fire fødder af lodret mur på begge sider. Dette tillod soldater at flytte senge, dræn og vaskemaskiner flugter vægge, skabe mere plads i strukturen. De modificerede buer var samlet i to sektioner i stedet for tre og var meget lettere end originalerne.

Vende tilbage til den fulde Arch

I 1943 overtog store søer Steel Corporation Stran-stål Division Quonset hut kontrakt. Stran-stål Quonset hut bragt tilbage fuld buen og øget størrelsen af metal bygningen. Selvom den beregnede Skjul var større end ældre versioner af Quonset hytte; Det var meget lettere.

Træ buer

Træ buer var en arch type, der anvendes i en bred vifte af Quonset hytter lavet under krigen. James Manufacturing Company brugt træ ribben og isolerede stof der dækker i deres kits. Disse hytter blev designet for arktiske forhold. Stoffet bruges var brandsikker, pest-bevis og vandtæt. Forbinder barer, skruer og søm var de kun metal komponenter i disse bygninger, og pakning kasser de kom i blev gulvene.

Stål var i høj efterspørgsel under krigen, og det var ikke et vejr-hardy valg for husly. Det rustne i tropiske forhold og gennemført kulden i Arktis. Frank Hobbs designet Stillehavet hut i 1942. Denne all-træ hytte er dækket af en vandtæt form af masonit.

Emkay hytten var lavet af firmaet Morrison-Knudsen. Det havde en to-centreret spidse bue, træ ribben, wallboard og var en all-weather valg. Emkay hut kunne være bygget til enhver længde i multipla af 12 fod og blev brugt til store militære forposter.

Portaseal hytten er en trækonstruktion med tarpaper dækker og krydsfiner vægge. Disse hytter blev ofte brugt langs Alaska Highway og Canol undervejs.

Utility og sikringsanlæg hytter

Store metal bygninger blev brugt som lager og krisecentre under anden verdenskrig. Armco hut var en tung jern bygning uden ribben, men det var buede og bølgepap som Quonset hut. Denne bygning kunne modstå seks fødder af jord på sit tag. Cowin stål bygninger var designet til at modstå vægten af sne, men disse "Steeldromes" kunne ikke håndtere Alaskan sne belastninger. Elefanten hytte eller utility bygning er en stor version af Quonset hut. Det tog ti mænd 300 timer til at konstruere disse metal bygninger. Bygningens flere bruger sikringsanlægget buer og kan udvides i begge retninger. Nationale stål produkter bygget deres 5-acre Houston hovedkvarter med flere bygning enheder.

Quonset hytten i dag

Præfabrikerede metal bygninger bruges stadig i dag, men kun få ansætte buer bruges i de oprindelige Quonset hytter. Aluminium buet lagersteder er efterkommere af Quonset hytte og hvælvede metal bygninger bruges ofte som beboelse lagerhaller i dag.

I bogen "Quonset: Metal lever for the Modern Age" er Quonset hut beskrevet som en amerikansk ikon og en bedrift af amerikanske arkitektur og opfindsomhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com