De bedste bad pladser for handicappede

September 13

De bedste bad pladser for handicappede

De funktioner, der gør en bad sæde for handicappede mennesker, bedst er stabilitet og sikkerhed. Der findes forskellige bad sæder i en bred vifte af stilarter, materialer, former og farver. Sikkerhedsfunktioner til at kigge efter i Bad pladser omfatter håndtag, ben med gummi tips til den bedste greb, justerbare ben, nem montering og lightweight. Det er også vigtigt at bemærke, at hvad der er bedst for én person ikke kan være bedst for en anden, som personlige smag og behov variere. Sørg for at kontrollere den maksimale vægt på stol til at sikre det er egnet til kropsstørrelse af den person, der bruger det.

Bred udvidet brusebad bænk

Bred udvidet brusebad bænk er en af de bedste bad pladser for handicappede på grund af dens udvidede brusebad bænk, der giver ekstra støtte og stabilitet. Denne bad sæde er ideel for dem, der har brug for en større platform i badet. Det byder på en overførsel bænk/badekar stol, justerbar bredt sæde, grebet ben og rust resistente og let. Denne type af stolen bør også har en plads i mellem pladser til bad gardin. Prisintervallet for denne stol er omtrent mellem $40 og $150 i 2011.

Badekar overførsel bænke

Badekar overførsel bænk vejer 2,8 lbs. og går lige på toppen af en standard 30-tommer bredt badekar, straks bliver en bænk, hvilket gør det til en af de bedste og nemmeste bad sæder for handicappede. Når placeret på toppen af badet, kan det sikkert være sikret ved blot at trykke på overførsel bord ben stramt mod indersiden af karret. Denne bad badekar plads understøtter op til 330 lbs. og har også ekstra håndtag for stabilitet. Prisintervallet for denne plads er omtrent mellem $30 og $50 i 2011.

Aluminium indramme Transfer bænke

Den bedste feature om aluminium indramme transfer er dens holdbarhed. Det er let og rammen er lavet af rust-resistente anodiseret aluminium. Denne bænk er placeret med en side i badekarret og én på badeværelsesgulvet. Det er udstyret med sugekop ben, en bred base, plads til en badeforhæng, værktøj gratis, trykknap arm og tilbage vedhæftede filer og har justerbar højde indstillinger. Prisintervallet for denne stol er omtrent mellem $60 og $100 i 2011.

Plastik badekar overførsel bænk

Plastik badekar overførsel bænk er en af de mest rimeligt prissat bad overførsel bænke for handicappede, der ikke kompromitterer sikkerhed og kvalitet. Det har justerbare ben med gummi kopper og justerbar højde indstillinger. Prisintervallet for denne overførsel stol er omtrent mellem $60 og $80 i 2011.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com