De bedste bærbare Boremaskiner

July 27

Der er en række forskellige trådløse og bærbare øvelser på markedet i dag, hver med sit eget udvalg af funktioner, muligheder og fordele. Der er ingen enkelt bedste bærbare drill på markedet simpelthen fordi hver bruger har forskellige behov og krav, når man arbejder med sådan et bærbart, eldrevet værktøj.

Håndværker 315.119100

Denne 19.2-volt, 3.9-pund bærbare drill, detailhandler henne ved $180 i 2009. Det har en krop, der er 2 inches kortere end de fleste pro-modeller, hvilket gør det mere adrætte. Denne boremaskine har en måler, der angiver resterende batterilevetid og en bund-tunge bias, der giver mulighed for at stå oprejst fast når de placeres på en bænk eller anden plan overflade. Øvelsen kan håndtere både fremad og omvendt boring, men med det forbehold, at undertiden parameteren kan holde mellem holdninger, som kan bremse boret.

DeWalt DC927

Denne 18-volt, 5.5-pund bærbare drill, detailhandler henne i 2009 på $349. Det er let at håndtere og tilbyder Pro-grade kapaciteter med en glat drejning kobling ring og en transmission med tre hastigheder. Denne boremaskine er i stand til både kørsel og kedeligt, men ved at kombinere de to aktiviteter kan bære batteriet hurtigere. Det kan bore 256 skruer i en stråle af træ før iført batteriet.

Hitachi DS 18DL

Denne 18-volt, 4.6-pund bærbare drill, detailhandler henne ved $279 i 2009. Det er i stand til hurtigt køre skruer og kedeligt huller og tilbyder en række funktioner, herunder muligheden for at pivotere og en begrænsning af power switch, der sparer på batteriet ved at ændre mængden af magt baseret på aktiviteten. De høje og lave switch er lidt stiv, men dette er den eneste ulempe i de fleste applikationer med denne boremaskine.

Makita BHP454

Denne 18-volt, 4,9-pund bærbare drill havde en udsalgspris i $329 i 2009. Den er adræt og nem at bruge, og det tilbyder et højt drejningsmoment gearsystem og motor designet til større ydeevne uden at bære batteriet. Det er velafbalanceret på trods af at relativt store og tunge, og det er en boremaskine, der håndterer godt takket være en ergonomisk formet håndtag og masser af gummi over skimmelsvamp.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com