De bedste Beige maling farver

August 29

De bedste Beige maling farver

Beige er ikke hvad den plejede at være. Det var engang fall-back tone, når du ikke kunne beslutte, hvilken farve du bruger; Dagens beige er så meget mere. De nuværende toner er ofte cool med antydninger af blomme og grå, eller de kan være varm med spor af gul og orange. Når det besluttes, hvor beige maling er bedst, kigge efter farver, der kun kræver en frakke og gå videre med en selv touch.

Sofistikeret og rolige

Beige toner i nuancer af portobello svampe og varm kastanje er slående eksempler på populære beige toner. Når blandet med antydninger af grå, designere kalder ofte dette "greige"---det er kølet ned med grå og varmede med brune. Dette er en blød tone, der er sofistikeret og rolige; arbejder godt i stuer og biblioteker eller hvor som helst, der kræver og kommandoer en følelse af ro. Denne tone tip på traditionelle og samarbejder godt med rustikke interiør, sten pejs og opskalere lodge design. Hvis værelset er sydvendt, vil denne beige samling køle det.

Landlig charme

Tilføj gul til beige og du varme et køligt værelse straks, især hvis rummet har en nordlige eksponering. Beige-toner, der bærer spor af kamel toner, te og bøgetræ tilbyde undertoner af vanilje og fløde og tilføje land charme til stark rum. Denne varme beige fungerer godt med shabby-chic og bleget træ og spor af grå har en naturlig følelse som grå træ i stedet for den kolde grå himmel. Forestil dig ørken nuancer og subtile forslag af sand for denne kategori.

Globale eksponering

Globale eksponering rører på hver farve og beige er ingen undtagelse. Beige med global indflydelse har hints af krydderier som kanel og safran. Nogle farve tendens fagfolk kalder denne kategori "Stamme" og andre kalder det "Rodfæstet samling." Uanset hvad, er denne samling funderet på en global palet med antydninger af indflydelse fra Afrika, Native Amerika og Aboriginal folk, tilbyder en beige farve, der antyder fortiden men fremtidsorienteret. Globale beige kører lidt på den varme side så det ville være en god farve at varme op et værelse med en nordlige eksponering. Bruge denne farve i værelser med tekstur især tekstur fundet i stof og væg udsmykning---global beige vil komplimentere disse indretning tilbehør og accenter af sort vil gøre denne farve pop.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com