De bedste blomster til brug som en grænse af fortove

September 30

De bedste blomster til brug som en grænse af fortove

Fortove giver en god plads til at dekorere med blomster. Grænser definere landskabet og trække øjet til strømmen stammer fra fortovet. Grænser spænder fra farverige stauder til tilbagevendende grøn enårige. De kan redde dig fra konsekvent kant og trimning undertiden kræves, når græsset linjer dine fortove. På samme tid, skal du bo på toppen af spredningen så grænsen ikke overtage den omvandrende plads.

Nelliker

De store runde nelliker normalt ses i floral buketter primært dyrkes i drivhuse til salg til blomsterhandlere. En anden art af nelliker kaldet cheddar pink er ideel til brug som en grænse af fortove. Ifølge University of Illinois er en slags cheddar pink kendt som Firewitch en flerårig blomst, der vokser bedst i lys skygge eller fuld sol. Blomsten har kanyle-lignende blade, der bliver en evergreen farve og vokser ikke mere end 3 eller 4 inches høj. Når pink-farvet blomster blomstre, kan de vokse så højt som 8 inches, en ideel størrelse til foring grænsen til et fortov.

Påskeliljer

Påskeliljer er pære planter, der er en af de første blomster i foråret og kan tilføje en dejlig vifte af gule og off-white farver tidligt i sæsonen. Plantet langs et fortov, Vis påskeliljer den nye grønne græs som det viser sig fra sin vinter dvale. Påskeliljer vare ikke meget længe og som regel er gået af forsommeren Hvornår du kan starte slåning for alvor uden bekymrende omkring trimning omkring din blomst grænser.

Hyacinter

Hyacinter er en anden tidlig forårsblomst, der lyser op en grænse. Blomsterne er pærer, der bør være fordelt hensigtsmæssigt for at give dem plads til at blomstre. Løgene er flerårige blomster, der blomstrer hvert forår og typisk vare fra marts til maj. De kan plantes sammen med påskeliljer eller linje din fortove alene med deres blå, lilla og pink farver. Hyacinterne tørre ud af sommeren og kan erstattes med etårige planter såsom stedmoderblomster, når deres blomstring er færdig.

Jordbær

Forskellige racer af jordbær, såsom hyldest og tristar, gøre smukke grænser, fordi de bo lav til jorden, kræver meget lidt vedligeholdelse og blomstrer i foråret og falde. Med lidt dækning sidste de gennem vinteren til at blomstre igen i foråret. Alpine jordbær er et andet mærke af planter, der producerer små hvide blomster før du tænder i bittesmå flavorful røde bær, som tilføjer farve til dine grænser. Ved at lade blomsterne på plads, når de blomstrer, vil planterne producere færre bær.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com