De bedste Boligindretning værelse ideer

January 9

De bedste Boligindretning værelse ideer

Den måde du bruger indvendige udsmykning og design i dit hjem afspejler aspekter af din personlighed og smag. Flere muligheder eksisterer der gør det muligt at indarbejde dit design og udsmykning bestræbelser på din personlige stil. Hvordan du kombinerer disse elementer er, hvad vil adskille dit hjem fra en anden, der er indrettet i en lignende stil.

Personlig præg

Selv om du vælger en bestemt udsmykning stil som toscanske eller Southwestern giver mening i forhold til at hjælpe dig med at beslutte på et farveskema og møbler stilarter, vil du også sørge for at du vælge elementer, personliggør din plads til dig. Personliggøre din tilbehør i en række forskellige måder. For eksempel, kan du følge designerne på "Trading Spaces" og jern nogle familiebilleder på nogle musselin og binde billederne på din sofa smide puder. Langs den samme idé, kan du oprette en kunstners lærred tæppe: behandle kunstnerens lærred med nogle gesso og male det med akryl. En anden måde at personliggøre rummet er at købe antikke damper kufferter og kufferter og erstatte dem med kaffe og ende tabeller i rummet. At tage disse trin hjælper dig med at undgå at gøre dit space ligne en model hjem, hvilket skaber en nice søger plads, men som man kunne leve i.

Blande stilarter

Forelsket i mere end en udsmykning stil behøver ikke at betyde, at vælge en stil over en anden. For eksempel, blander "Trading Spaces" designer Edward Walker elementer af græsk Revival og orientalske stilarter i et værelse ved at vælge nogle farver, der er fælles for begge stilarter. Andre måder du kan mikse og matche stilarter er ved at markere elementer med en fælles mønster på polstring eller ved at vælge to eller flere møbler, der er fremstillet af de samme materialer---for eksempel, bringe en wicker sofa og sofabord i et værelse, der er indrettet i en moderne stil.

Focal Points

Udvælgelsen af rummets knudepunkter står som en af de vigtigste beslutninger, du kan gøre når dekorere et værelse. Det hjælper øjet "forstår" visuelle trafik flow i et værelse ved at give det et sted at starte, når man tager i tilbehør. Nogle værelse knudepunkter som pejsen eller en indbygget reol skiller sig ud lige med det samme. Den dekoratør Secrets hjemmeside anbefaler imidlertid, at boligejerne undgår et fællesrum knudepunkt, TV. Som et valg er det slags glansløse. Stedet tyder på, at du skjuler dette fællesrum stykke i noget, som er mere visuelt fortjener at blive omdrejningspunkt, som en interessant underholdningscenter.

Værelse Usability

Hvordan du planlægger at bruge det rum, du udsmykning bør faktor i beslutningsprocessen i udsmykning. For eksempel, når du vælger dekorative accenter som kaffe og end tabeller, du vil bruge i værelset, Overvej også hvordan de kommer til at blive brugt samt, hvordan de ser ud i den samlede ordning af ting. For eksempel, borde tilbyde dig et sted du kan ikke kun angive dine drinks mens du ser TV, de også give dig en base hvor til at sætte lamper---noget du har brug for Hobbyer som strikning og læsning. House Beautiful anbefaler, at du tage hensyn til de generelle begrænsninger af plads. Hvis forlader ud i sofaen passer det bedre end at have en rum, tyder stedet på, at du gør det. I stedet for sofaen, gruppere flere komfortable stole omkring et sofabord. Det stadig giver dig med siddepladser plads, men tage ikke op i rummet, som nogle sofaer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com