De bedste bredbladet ukrudt herbicider

October 12

Bredbladet ukrudt er vilde planter, der – i forhold til andre typer af ukrudt--har relativt flade, brede blade i modsætning til græsklædte eller nålelignende blade. Og mens landbrugspraksis som tilling jord og hånd-picking ukrudt kan hjælpe i forvaltningen af bredbladet ukrudt, herbicider er ofte gavnlige kosttilskud. De bedste herbicider for bredbladet ukrudt er højt opløselig og let kan flyttes gennem jorden og planteceller.

Dicamba

Sælges under mærkenavne Banfel, Dianat, Mediben og Metambane, er dicamba et hvidt, krystallinsk stof, lugtfri. Ifølge Cornell University er stoffet effektivt som herbicid før fremkomsten og efter fremkomsten, hvilket betyder, at du kan anvende det på jorden for målretning udvikle Bredbladet ukrudtsfrø eller du kan anvende det direkte til ukrudt, der har allerede brudt igennem jordens overflade. Folk bruger almindeligt dicamba for clearing bredbladet ukrudt fra landbrugsområder som range land og græsgange og boligområder som hegn-rækker og fortove. Som Cornell University noter, ukrudtsmidlet er "højt opløseligt" i vand og "meget mobile" i jord, hvilket betyder det kan spredes nemt til at dække store pletter af ukrudt. Dicamba har en halveringstid på mellem en og fire uger, hvilket betyder handlekraft af ukrudtsmidlet vil falde med halv efter denne periode.

Mecoprop

Også kendt som MCPP, mecoprop sælges under mærkenavne Mecomin, Triester, Mecopar og Kilprop. Hvid til lys brun lugtfri herbicid er et krystallinsk stof, der er effektiv kun som en post fremkomsten behandling. Som Cornell University noter, ukrudt absorbere mecoprop gennem deres blade og derefter overføre det til deres rødder, hvor ukrudtsmidlet forstyrrer enzymproduktion og i sidste ende ødelægger planternes vækst. Folk bruger almindeligt mecoprop for at fjerne bredbladet ukrudt i pryd-plante haver og på sportspladser. Ukrudtsmidlet er effektivt mod flere typer af bredbladet ukrudt herunder Fuglegræs, lambsquarters, Vejbred, ivy og kløver. Cornell University nævner, mecoprop har en "høj mobilitet" i jord og typisk er fortsat aktive i to måneder.

2, 4-D

2,4-D er en phenoxy sammensatte, hvilket betyder, at det ødelægger ukrudt ved forårsager dem til at vokse på en hurtig, ikke-bæredygtige tempo. Sælges under mærkenavne herunder græsplæne-holde, Aqua-Kleen, Malerbane, Weedone, Savage og Plantgard, denne post fremkomsten herbicid kan invadere bredbladet ukrudt gennem deres blade, rødder og stængler. Ifølge Cornell University, folk ofte bruger 2, 4-D for at eliminere bredbladet ukrudt fra yards, haver, græsgange og vifte-lands, samt til at kontrollere ukrudt i akvatiske miljøer, som kunstige damme. Ukrudtsmidlet nedbryder hurtigt efter ansøgning og har en typisk halveringstid på en uge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com