De bedste Designs til badeværelser

November 25

De bedste Designs til badeværelser

Det bedste design for et badeværelse er en, der forbedrer den samlede brug af rummet. Når et badeværelse er forældet på grund af en voksende familie eller forringet VVS, er det tid til at udtænke en plan, der tager hensyn til behovet for forandring. Overvej alle de året rundt krav på værelset. Overveje løsninger til beskyttelse af personlige oplysninger, hvis mere end én person vil være i badeværelset på samme tid. Holde hver badeværelse accoutrement i skala til størrelsen af rummet. Altid opbevare en liste over alle målinger ved hånden, når du foretager et køb til badeværelse projekt.

Gulvvarme fliser

En af mindst anvendte, men mest effektive metoder til at opvarme badeværelset er gennem gulvvarme fliser. Undgå krybende ved tanken om at tage et brusebad på en kold vinternat. Gøre opvarmet fliser den første designløsning til badeværelset. Omkostningerne til at købe og installere systemet under fliserne er værd at investeringen. Husk at angive, at glasfiber ledninger for systemet også køres under badekarret.

Whirlpool badekar/Spa

I denne alder af modernisering og det hektiske liv, ledet af den gennemsnitlige arbejdstager, lindrer meget andet fysisk og psykisk stress som et boblebad eller spa i den hjem badeværelse. Med nutidens teknologi er disse bøtter tilgængelig for en mindre investering. De er tilgængelige i standard størrelser og installationsomkostninger bare en smule mere. Den oprindelige investering at outfit et hjem badeværelse med spabad giver et meget højt afkast i form af både godt helbred og afslapning.

Dræn

Meget andet kan ødelægge en god badeværelse design som en dårligt valgt eller dårligt placerede vasken. Undgå en vask med udsatte VVS, der er lidt mere end en standard eyesore. Investere i en piedestal synke eller en fornuftig forfængelighed, der skjuler VVS. Alle forfængelighed skal også koordinere med andre opbevaring i rummet. Planlægge badeværelset som helhed, selv om køb skal foretages på forskellige tidspunkter.

Opbevaring

Når der er en komfortzone i budgettet, planlægge mere end passende opbevaring i badeværelset. Fordel af ekstra lagerplads vil vise sig som en familie vokser og krav på badeværelset ændre. Undgå ubrugelig gulvplads ved at installere dybt kort kabinetter. Undgå at skulle dash ud af badeværelset for at hente en glemt væsentlige. Planlæg at installere et loft-til-gulv skab ikke dybere end en reol. Alt nødvendigt i badeværelset vil passe ind i denne type organiseret system.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com