De bedste energi Saver 2 skuffe opvaskemaskiner

November 9

Hvis du forsøger at sænke dit hjem energiforbrug samt udgifter til energi, kan en to-skuffe opvaskemaskine være et ideelt valg. I modsætning til en traditionel opvaskemaskine, der har én stor, bunden-hængslet dør, der åbner op til en enkelt rengøring rum, to-skuffe opvaskemaskine, også kendt som en dobbelt-skuffe opvaskemaskine, har to pull-out skuffer stablet oven på hinanden. De bedste to-skuffe opvaskemaskiner for energibesparelser har flere funktioner til fælles.

Flere indstillinger for cyklus

Som Energy Star noter, opvaskemaskiner, der tilbyder flere vaske cykler kan hjælpe dig med at spare energi. Dette skyldes, at du kan bruge lys eller lav-energi kredsløb når tallerkner er kun lidt beskidt. Disse lys cykler bruger mindre vand og køre for kortere mængder af tid, hvilket betyder, at de kræver mindre elektrisk strøm. Et eksempel på en to-skuffe opvaskemaskine med flere indstillinger for cyklus er KitchenAid KUDH03DT. Med KitchenAid KUDH03DT du kan vælge mellem fem rengøring cyklusser og tre rengøring indstillinger: "hårde fødevarer forvalter" for at fjerne madrester; "high-temp krat" for at fjerne kage på fødevarer og varige pletter; og en fire-timers forsinkelse for fastsættelse af opvaskemaskinen til at starte på et mere belejligt tidspunkt.

Sensorer

Load-sensing systemer giver mulighed for to-skuffe opvaskemaskiner til at justere ydeevnen baseret på dirtiness af dishware de vasker. Også kendt som intelligent sensing systemer, disse systemer udnytter en serie af sensorer til at teste turbiditet eller dirtiness af det vand, der drypper fra dishware under vask. Hvis sensorerne registrerer beskidt vand, signal de opvaskemaskine at øge temperatur og vand pres. Hvis sensorerne registrerer rent vand, udløser de opvaskemaskine for at bruge mindre vand og mindre varme til at spare energi. Et eksempel på en to-skuffe opvaskemaskine, der bruger energibesparende sensorer er Fisher & Paykel DD24DCTX6.

Single-skuffe drift

Energibesparelse to-skuffe opvaskemaskiner mulighed for enkelt-skuffe operation. Dette betyder at hvis du har kun en lille belastning at rengøre, kan du sætte tallerkner i en af skufferne og drive denne skuffe uafhængigt af den anden. Når du bruger standard opvaskemaskiner eller to-skuffe opvaskemaskiner uden single-skuffe operation, opererer opvaskemaskinen stadig som hvis der var en fuld belastning, spilde vand og energi. Fisher & Paykel DD24DCTX6 og KitchenAid KUDH03DT er begge to-skuffe opvaskemaskiner med single-skuffe operation kapaciteter.

EnergyGuide

Når man ser for de mest energi-effektive to-skuffe opvaskemaskine på et showroom gulv, lad etiketten gule EnergyGuide tjene som din guide. Landets produktion Forbrugerstyrelsen, Federal Trade Commission eller FTC, giver EnergyGuide etiketter for at hjælpe dig med at vurdere energieffektiviteten i specifikke appliance modeller. De vigtigste tal man skal kigge efter på en to-skuffe opvaskemaskine EnergyGuide etiket er den anslåede årlige drift udgifter og de anslåede årlige elforbrug.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com