De bedste farver af laminatgulve at parre med lys kirsebær kabinetter

June 23

De bedste farver af laminatgulve at parre med lys kirsebær kabinetter

Varme træ farver kan omdanne en plads fra følelse koldt og hårdt at følelse hyggelige og indbydende. Koordinere mere end én træ tone til at arbejde i et rum kan være enten et design mesterværk eller en design fejl, dog, hvorfor det er vigtigt at vælge supplerende træ farver til den samme plads.

Fordelene ved begge de lysere og mørkere valg i laminat gulve er let forklares, men at vælge netop den rigtige tone til dit køkken kan ikke være så let at afgøre. Hjem floor prøver før du foretager et køb og tage din tid, observere gulve mod skabene på forskellige tidspunkter af dagen. At få en fornemmelse for hvordan rummet føles i stærkt sollys, på en regnfuld dag og om natten vil hjælpe dig med at afgøre den bedste farve af laminatgulve at parre med din lys kirsebær kabinetter.

Lyst træ

Lys træ toner i laminat gulve kan give et værelse en ekspansiv og afslappet føler. Lyse laminat gulve har lys-reflekterende kvaliteter at bounce, naturlig og kunstig belysning tilbage ind i et rum. Koordinere lys træ laminatgulv med lys kirsebær kabinetter til at give rummet en forfriskende føler, det er behageligt at tilbringe tid i hele dagen. Eg, bambus og ahorn laminater er et par af de lys træ toner, der vil skabe denne effekt i et rum.

Mørkt træ

Drama og raffinement definere et værelse med lys kirsebær kabinetter og mørkt træ laminat gulve. Mørkt træ toner i laminat gulve såsom teak, tropiske wenge, kastanje og macore jorden værelse og gøre gulvet næsten forsvinde i forhold til de lys kirsebær træ kabinetter.

Mørkere laminatgulve skaber en moderne look i et rum. Det bliver en vigtigste udstillingsvindue funktion af det rum, som let begynder at aftage i baggrunden som det fremhæves i rummet 's andre dekorative funktioner.

Samme Tone

Oprette et kig på kontinuitet i træ toner ved hjælp af den samme tone af laminatgulve som kabinetter. Lys kirsebær laminat gulve vil supplere skabene på en problemfri måde, der tilføjer ensartethed i et værelse. Ifølge om kabinetter er"Cherry en finkornet ensartet, glat, satiny, glat tekstur, der tilføjer en ny glød til dit køkken frysere." Transporterer dette udseende på gulvet udvider glød til hele køkkenet eller værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com