De bedste farver til antik dine køkkenskabe

November 8

De bedste farver til antik dine køkkenskabe

De bedste farver til antik dine køkkenskabe give dem en forvitret appel samtidig øge dit køkken stil. At vælge de bedste kabinettet farver afhænger af din smag, karakter af rummet og den tid, du ønsker at investere i antik-projekt. Lagdeling farver simulerer årtiers forvitring, fremmane den europæiske landskab. Sørgeligt en rig nuance af off-white resulterer i en lurvet chic look.

Hvidt på hvidt

Lyse hvide, off-white og nuancer af rige creme er gode farver for antik når du ønsker dit køkken til at føle sig let, luftig og romantisk. Maleri mørke kabinetter hvid kan tage flere frakker. Bruge flere nuancer af hvid til en effekt, der efterligner års kalkning. Tapet indersiden af kabinetter med en pastel calico print til at fuldføre en sød, 1930s-inspirerede udseende.

Sienna Brown

Bruge teknikker i tør pensel og tør ragging med sienna brun maling til at tilføje karakter og dybde til sprækker og kanter af kabinet, efterligne virkningerne af alder. Dyp hjørne af en tør klud eller børste i sienna maling og gnid det ind i dele af kabinettet, som mennesker røre hyppigt. Sienna ser så autentisk på lyse baggrunde som det gør på lyse og mørke nuancer. Tunge ansøgning resultater i en maskulin, forrevne finish; en lys ansøgning er mere subtil. Aftørre overskydende sienna maling med en ren klud, indtil du opnår den antikke indtryk, du ønsker.

Flere farver

Male skabene i flere kontrasterende farver, såsom rød, blå, grøn og gul, en lyse, munter effekt. Anvende en belægning af slagterens voks mellem lag og bruge sandpapir til at afsløre de forskellige farver maling, simulerer lag af historie. Spille med balance mellem farver indtil udseendet føles rigtigt og forbedrer dit køkken indretning. Dette look er især glade i et bondehus eller i en lejlighed med en gård føler.

Faux finish Kits

Faux finish kits tillade dig at bruge to lag af maling og anvende den kemiske kit for at opnå en krakeleret, læder eller andre dekorative, antikke effekt. En bunden frakke rød maling med en top coat brun skaber en woodsy two-toned læder look, egnet til et lodgelike køkken; en bunden frakke af Ranunkel med en top coat Sky hvid ser charmerende land med en sprutte finish. Faux finish Materialepakkerne indeholder instruktioner samt anbefalinger til farvekombinationer, der ikke fungerer godt med finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com