De bedste farver til at male et stort Auditorium

May 21

Auditorium er en struktur bygget til huset publikum under arrangementer, såsom koncerter, teaterforestillinger eller præsentationer. Uanset om de er bygget til en massiv, eller mere beskedne, skal kabinettet hus et indbydende miljø for alle. Når det besluttes at interiør maling farve, bør mere end stil overvejes. Undersøgelser har vist, at farver fremmane forskellige følelser i mennesker.

Orange

Selv om mange mennesker kan føle farven orange skal være højt eller klamt, når i dæmpede toner, er modsat sandt. Orange påberåber faktisk anti-deprimerende følelser. Det tilskynder socialisering, juble og glæde. Ofte, bruges det i plejehjem og rehab faciliteter til at holde spiritus høj. Når det bruges som en interiør maling, må ikke gå for højt eller messing nuancer. Designere på housebeautiful.com anbefaler, at du vælger lysere nuancer som bløde morgenfrue, Yuma eller sommer Squash.

Blå

Måske huser auditoriet roligt og fredeligt arrangementer, indlæg eller forestillinger. Du ønsker dit publikum til at føle sig hjemme, rolig og afslappet. Blå er den perfekte farve til dette. Det er almindeligt accepteret af både hannen og hunnen, og dens nuancer har afslappende egenskaber på alle. Det bedøver og tilskynder introspektion og personlige tanker. Nuancer af blå ses meget ofte inden for hospitaler og kurbade på grund af deres virkninger. Når du vælger den rigtige farve ordningen, Tænk på den cool blues, vi ser i vores miljø, som havets bølger eller bølgende skyer.

Gul

Gul stimulerer vores hjerner. Det ophidser nerveender og lokker hukommelsesfunktioner. Folk kan blive mere levende og aktiv i sin tilstedeværelse, at fremme kommunikation med hinanden. Housebeautiful.com anbefaler gule, der er mere jord tonet, såsom DKC-20, eller nuancer at huset lys i sig selv. Hvis der er et begrænset antal lys inden for rammerne af auditoriet, kan en bleg endnu lyse gul tilføje den udendørs solskin føler, at selve rummet kan mangle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com