De bedste farver til en gangen indgangen

January 24

Farven i din gangen indgangen sætter visuelle tonen for resten af huset. Selvom du ikke dekorere dit hjem med de samme farver, giver dit valg af farve i forstuen gæsterne en angivelse af, hvordan du bruger farve, da den ofte repræsenterer en af de centrale elementer af boligtekstiler. Uden selv at se resten af huset, giver farve visuelle spor til din udsmykning personlighed uanset om det favoriserer de traditionelle eller mere moderne stilarter.

Brown og Pink

Kombinere lyserød med brun tillader dig at foretage pink en voksen farve. Denne farvekombination besidder den rige charme napolitanske is. Af sig selv, et rum fyldt med lyserøde farver og tilbehør føles let og luftig, men også har en tendens til at se ud som om nogle af møblerne kan flyde væk. På den anden side repræsenterer brown en meget adstadig, traditionel udsmykning ordningen. Det kan også forekomme lidt dyster.

Men hvis du parre disse to farver sammen, du oprette en anden virkning. Brune præmisser visuelt møbler og tilbehør i gangen indgangen, mens lyserøde lysner rummet op. Spredes et rige lag chokolade brun på væggen og fastsætte en brun tæppe. Kigge efter en flise mønster med brun diamanter i det. Funktionen tabeller med pink marmor toppe. Pynte toppen af tabellen med en brun vase fuld af varm pink blomstrer. Placer to pink lænestole på hver side af tabellen dekorative i forstuen og pryder med chokolade brun puder.

Sort og hvid

Sort og hvid farve ordninger udgør et klassisk farvekombination i udsmykning. Disse to farver tillade sammen dig at pynte en plads i en moderne mode. Desuden, selv om mange vælger denne farvekombination har hvide vægge, har sort accent vægge nydt popularitet i de seneste år. Udnyt denne opsætning i dit foyer af maleri, en af væggene med en skinnende sort maling. Tilføje den samme maling til toppen af trappen og stair gelænder. Male sider af trappen og andre væggene hvide. Bringe nogle visuelle pizazz til rummet ved fastsættelse af sorte og hvide ternede flisen og smide en zebra-print tæppe på gulvet på den. Vise et galleri af sort og hvid billeder i hvide rammer på accent væg.

Sølv

Farveskema i din gangen indgangen behøver ikke at omfatte en traditionel farvepalet. I virkeligheden, sætter en metallisk neutral tonen for en moderne forstuen bedre end mange af de mere almindelige foyer farveskemaer. For at ansætte en farve motiv som dette, vælge en sølv forstuen. Sølv bringer en klassisk kvalitet til rummet, men gør det muligt at indføre nogle moderne dekorative elementer undervejs. Udbudt tofarvet silver tapet på væggene og hænge sølv-indrammet spejle og sconces. Flanke et krom og glas bord med hvide stole eller gulv lamper. Tilføje et strejf af farve ved at placere frodige grønne planter i forstuen.

Grønne

I farveteori, grønne repræsenterer liv og friskhed og tilbyder et opløftende valg for en foyer farveskema. Grøn leveres i mange nuancer fra den lyseste mint grøn til de dybere skov grønne. Hvis du vil bruge green i gangen indgangen, male væggene grøn. Hvis foyeren tendens til at være mørkt, vælge en lysere farve som foråret grønne at lyse rummet op. Bringe en anden tone af grønne ind i blandingen ved at hænge tapet på bunden halvdelen af din væg, der har grønne i mønsteret. Gøre grøn traditionelle ved at indføre store steg eller blomsterarter mønstre til gangen indgangen eller mere moderne ved accenting med hvid eller creme.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com