De bedste farver til et køkken med røde skabene

May 24

De bedste farver til et køkken med røde skabene

Dekorere dit hjem kan være en udfordring, hvis du ikke er naturligt kunstneriske. Dette er undertiden gjort endnu vanskeligere ved hvad du arver fra de tidligere ejere. Uønskede funktioner, der ikke ændres nemt kan synes at forsvinde en omhyggeligt valgte baggrund. Ligeledes, hvis der er et aspekt af dit hjem, du elsker, kan du vælge de rigtige farver at gøre det til centrum for opmærksomhed. Hvis dit hjem er velsignet eller forbandet med røde kabinetter, kan du gøre dem et udråbstegn eller et whisper med disse paint color idéer.

Grøn

Direkte modsatte på farvehjulet, grøn er den mest forskellige farve fra rød. Dette kaldes høj kontrast og er ideel til at gøre din frysere "pop." Forvise tanker om julen og vælge en grøn med en sund dosis af neutrale, som oliven, salvie eller støvede celadon.

Gul

Fordi gul er nær grønne på farvehjulet — gør det en accent farve til grøn – det er også et godt valg til at sætte fokus på kabinet. Men kontrasten er ikke helt så stærkt mod røde. Kombinationen er dejlig, selv, hvis du vil have noget en smule mildere. Prøv en bleg gylden gul for at påberåbe sig billeder af gamle verden Middelhavet eller en lyse mælkebøtte til en kitschy retro vibe.

Orange

Orange er rødt på farvehjulet, hvilket betyder, at begge farver er lav kontrast farver. Bruge orange som en kulisse for lyse røde kabinet vil gøre din frysere, synes at aftage i væggene og blive mindre af et brændpunkt. Vælge en orange solnedgang skygge eller en, der grænser op til røde selv.

Violet

Violet er en harmonisere accent farve til rød. Male dine vægge violet vil ikke gøre skabene forsvinde, men fordi farverne er forbundne, dine øjne kan flytte fra den ene til den anden uden afbrydelse. Dette betyder betyder, at din frysere ikke vil skille sig ud så meget på deres egne. Bruge en violet med den samme intensitet som røde, såsom en frodig blomme eller royal skygge.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com