De bedste farver til et tag

March 12

Ved valg af udvendige farver til dit hjem, er det ikke ualmindeligt at overse taget. Fordi det har sådan en afgørende strukturel formål, kan du antage, at der er begrænset farvemuligheder og du sidder fast med kun et par grundlæggende nuancer. Dog er der faktisk betydelig række blandt tagdækning farver og at vælge det rigtige, kan have en betydelig indvirkning på din boligs look. Gøre bekendt dig selv med dine indstillinger kan hjælpe dig med at vælge den bedste farve til dit tag.

Grå

Grå er en af de mest almindelige tag farver men det er alsidig samt fordi jer kunne opt nemlig lyse eller mørke toner. Det er et ideelt egnet til et hjem med et traditionelt design, selvom det kan supplere en række hus stilarter afhængig af farven på huset. Hvid, sort, grøn, gul og blå huse alle par godt med et gråt tag. Mørkere huse, herunder dem, der er sort eller dyb nuancer af grøn og blå, ser bedst med mørk grå tagene, mens hvid, gul eller lys grøn og blå boliger typisk forekommer mere attraktivt med lys grå tagdækning.

Sort

Sort er en anden klassisk taget farve og er et ideelt match til taller hjem. Den mørke farve kan hjælpe balance ud et større hus proportioner ved at give indtryk af en lavere, bredere tag. Det bruges bedst med hvid, grå, grøn, blå og gule hjem. En sort tag kan supplere et hjem med en murstensfacade samt.

Brown

En brun tag kan være en god pasform for et hjem med en mursten udvendig, hvis mursten har varme brune eller gule undertoner. Det kan dog også bruges til at supplere boliger, der er malet eller beklædt med sidespor i neutrale farver. Forskellige nuancer af brun, tan, hvid, off-white, fløde og gul alle kan parres med held med en brun tag.

Grøn

Et grønt tag kan bruges til at give en accent farve til dit hjem eller supplement lignende toner i husets facade. Det kan tilbyde en attraktiv kontrast til et hjem at funktioner træ sidespor hvis du foretrækker en federe udseende, men også par godt med grå og hvide hjem. For en mere nuanceret blik, parre et grønt tag med et hjem, der er malet eller dækket i sidespor i en lysere nuance af grøn.

Terracotta

Terrakotta-farvet tagene giver en interessant kig, der supplerer Middelhavs-stil hjem godt. Generelt ser en terracotta tag bedst med en neutral farve hus så tag er omdrejningspunktet. Det kan supplere en mursten, sten eller stuk hjem men også par godt med et hvidt hus for en sprød, kontrasterende look.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com