De bedste farver til køkkenet

February 21

De bedste farver til køkkenet

Uanset om du ønsker dit køkken skal være krumtappen i dit hjem eller en afslappende rum for dig at forberede måltider, vil de farver, du vælger for pladsen hjælpe dig udføre din dekorative mål og skabe de bedste køkken plads til dig. Direkte farvekontraster samt varme og kølige farver, kan give en illusion af et større køkken plads og kan endda stimulere appetitten for at gøre måltiderne sjovere.

Blå

Blå har en beroligende effekt på et køkken plads, hvilket gør det særligt indbydende når du ønsker at tilberede dine favorit måltid efter en lang dag eller nyde en kop te og dine foretrukne bog. Blå er også farven på renlighed og sanitet, så det kunne ubevidst motivere dig til at holde den fri for rod plads. Lyseblå er let på øjet og er blød og sofistikerede, så himlen blå eller periwinkle er ideel til køkkenet, især hvis hvid eller lysegrå er de vigtigste neutrale nuancer. Mørkeblå har en regal føler, men det kan være hårdt at se på i lange perioder, så tilføje kongeblå grænser til pastel blå kabinetter, eller herunder marineblå apparater i køkkenet er en lyd udsmykning valg.

Gul

Gæster og familiemedlemmer vil automatisk føler velkommen i et køkken, der er indrettet med lyse og muntre nuancer af gul. Citron gul kabinetter er et perfekt supplement til lyse hvide vægge, og pastel gule fliser til backsplash er en ærbar tilføjelse til et køkken med rustfrit stål apparater. Gul tendens til at øge stofskiftet, så hvis der er en morgenmad krog i køkkenet, dine kære vil være glade for at nyde et måltid i køkken plads. Mere intense nuancer af gul parre godt med mørke grå eller sort køkken vægge og apparater, fx creme-gule brødristere og blendere på en sort marmor køkkenbord.

Rød

Farven rød fremmer appetitten, hvilket gør det lige til højre for køkkenet. Fed nuancer af rød er for intens til brug i store mængder, især i et lille køkken, men er varm og indbydende, så cherry røde kabinet grænser eller håndtag eller tomat rød område tæpper, er egnet dekorative tilføjelser. Roligere røde variationer som granatæble og hindbær er bedst for accent væg i køkkenet eller backsplash, som supplement til bagsiden af ovnen. En rød blomst arrangement på tabellen morgenmad nook tilføjer den endelige pop af farve til at motivere dine gæster til at nyde deres måltider.

Grøn

Grøn er en del af familien af kølige farver og har en vigende effekt på et køkken, hvilket betyder det kan gøre rummet synes lidt større. Grøn er også skyggen af vækst og nye ideer, så grønne vægge eller bordplader kan indirekte motivere dig til at prøve en ny opskrift eller begynde en sundere kost, da det er også farven af frugter og veggies som pærer, avocado, broccoli og spinat. Kelly-grønne kabinetter fungerer godt i en sort eller trækul grå køkken; pistacie eller avocado grønt er en iøjnefaldende tilføjelse til køkkener tema i fløde eller elfenben. Hvis de vigtigste neutral farve i køkkenet er mellemgrå, ser mørke grønne som jæger eller emerald godt ud i form af området tæpper, apparater og kabinet håndtag.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com