De bedste farver til laminat bordplader

December 19

De bedste farver til laminat bordplader

Laminat bordplader er en type syntetisk køkkenbordet almindeligt lavet af trykisoleret papir (lag papir presses sammen), der er så dækket med en type af plast kaldet melamin. Værdsat for holdbarhed og rimelige priser, laminat bordplader kommer i en bred vifte af farver og mønstre. At vælge hvilken farve passer bedst til dit køkken er et svært valg, men at vide et par ting, før du køber din bordplader kan bidrage til at sikre, at din investering er den rigtige.

Lyse farver

Vælg en lys farve køkkenbordet give køkkener og badeværelser en ren eller moderne look. Siden laminat bordplader er nemt scratch, lys farver ofte betragtes en af de bedste farvevalg til køkkener, fordi de bidrager til at skjule ridser, der er også typisk lys i farve. Hvis gulvet er også en lys farve, men vælge en farve, der vil supplere gulvet og gøre rummet ser visuelt trukket sammen.

Neutrale farver

Bruge neutrale farver at nedtone bordplader og tillade kabinetter og vægge til at tage centrum. Når du bruger dristige farver i et køkken eller badeværelse, kan farverige bordplader overmande mørke kabinetter eller smukt malede vægge. Lys grå, tan eller ecru farve bordplader fungerer bedst når du ønsker bordplader, der passer til omgivelserne og tillade de andre farver i rummet til at skille sig ud.

Mønstre

Vælge en bordplade med et mønster, hvis en mørkere farve ønskes. Laminat bordplader kommer i en række farverige mønstre. Ofte designet til at ligne granit eller natursten, et mønster design hjælper med at skjule ridser. Dette design er ofte det bedste valg, når en lysere eller neutral farve ser ikke rigtigt med hvide kabinetter eller der er allerede en neutral farve på væggene.

Dristige farver

Selvom dristige farver ikke er almindeligvis betragtes som det bedste valg for laminat bordplader fordi de viser ridser så let, er det ultimative valg af farve op til dig. Hvis en lysere farve er nødvendig for at samle udseendet af rummet, købe en laminat bordplade, der har kontinuerlig farve kører hele lag papir, hvilket vil minimere udseendet af nogen ridser, der opstår; men disse bordplader er generelt dyrere og er normalt ikke så holdbare.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com