De bedste farveskemaer til et hus

November 7

De bedste farveskemaer til et hus

Interiør design for en ny hjem kan præsentere en række vanskelige valg, de fleste af alle når det kommer til at vælge et farveskema. Væggene er et tomt lærred, der kan ændre stemningen i et rum, så overveje grundigt, om du vil varme røde og appelsiner eller cool blues og greens. I sidste ende, vælge et farveskema, du kan lide, og ikke én, som du mener du gerne. Det er jo dit hjem.

Beroligende

Lacey Howard, redaktør af bedre boliger og haver udsmykning sektion, valgt en farvekombination af jordfarver til at skabe en beroligende effekt. Howard peger specielt Sherwin Williams maling farver af Black Fox, citron Verbena, Mesa Tan og uld nøgle. Disse farver påberåbe sig art for at indgyde hyggelige følelser i et hjem indbyggere.

Vitalitet

Kunst designer for afsnittet udsmykning, Kimberly Metz, peger i retning af nuancer af grønt til at gøre et hjem levende, med en følelse af evige forår. Metz antyder grønne fra Behr mærke af maling, brug af selleri kvist, drue blade, naturlægemidler haven og indiske Ocean. Grøn er en cool farve, som gør folk føler Energitilfoerslen uden at være for aggressiv.

Friskhed

Bethany Kohoutek, udsmyknings associate editor, kan lide lyse, rene farver som Pratt & Lambert's Botticelli, Zinnea og grøn blyant. Denne kombination af magenta, gul og grøn kan bruges i varierende nuancer hele huset, men især på områder som køkkenet eller badeværelset til at give rummet et lyst pop. Disse farver er der minder om en blomstrende have, og kan øge spiritus inde i et hus.

Rummelige

For at åbne en lille plads, brug en palet af blid blues, aquas og cremer. Ifølge hjemmesiden 'Ideer til boligtekstiler', vil denne cool farveskema gøre dit hjem synes større og mere rummelige. Supplere disse farver ved at dekorere med møbler, der har sort metalstel. Disse farver er mere befordrende for ro, og er især effektiv i et soveværelse.

Fed

Ved hjælp af en kombination af varme farver som rød, er lilla og lys beige en modig, men effektiv måde at dekorere dit hjem interiør. HGTV foreslår at bruge disse farver til maksimal effekt i en underholdning rummet eller stue. Ifølge Kathy McCleary artikel, "Hvordan til at vælge et farveskema," er en måde at gøre en fed farve ordningen fungerer i dit hus at anvende farven korrekt. Bruge mørkere farver på gulvet, medium farve på væggene og lys på loftet. Den dominerende farve skal vises i ikke mere end tres procent af et værelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com