De bedste Faux finish til badeværelser

April 3

De bedste Faux finish til badeværelser

Badeværelset er et sted for privatlivets fred og afslapning, og nogle gange er det det eneste sted at gå til noget fred og ro. Det er lige så vigtigt at eftertænksomt dekorere denne room--som kun familie kan se--da det er at sætte tankevirksomhed i indretningen af de mest offentlige rum i hjemmet, og det hele starter med badeværelset vægge. En faux finish kan give nye karakter til en gamle værelse, og en unik charme til en nye værelse.

Marmor

En marmor finish kan give badeværelset en elegant stemning med et strejf af den klassiske. Denne finish vil arbejde med næsten enhver farve ordning; marmor behøver ikke at være en traditionel hvid og grå finish. For en anderledes look, så prøv en hvid base coat med pink, gul, orange eller endog grønne og blå højdepunkter. Hvis der allerede er marmor i badeværelset, ikke bekymre sig om matchende farve. Du skal blot vælge noget, der supplerer.

Denne finish vil pænt omgiver et badeværelse med en klassisk eller europæiske flair. En marmor faux finish er et godt valg for dem interesseret i at tilføje en lille tekstur til værelse samt, for Finpuds hvid glasur eller franske kridt vil tilføje en marmor-lignende glans og gnistre til væggene.

Ådring

Åretegning genskaber fornemmelsen af naturlige træ teksturer i maling ved at køre en kam-lignende værktøj over en base coat og gennem et andet gennemsigtigt lag at skabe udseendet af en træ korn. Selv mest forseglet omhyggeligt træ gulve eller vægge kan warp når omgivet af fugtig luft, og badeværelset er en af de dampest rum i hjemmet. Åretegning kan give udseendet af træ med bekvemmeligheden af maling.

Denne afslutning kan bringe nyt liv til et country tema badeværelse eller puste nyt liv i et badeværelse indrettet i en lodge. Også overveje dette finish for en sommer hytte eller jagt cabin badeværelse.

Alderen illusioner

"Alderen illusioner" beskriver en faux finish, der ligner antik, men bruger kun maling i stedet for gips. Maling anvendes med en murske i stedet for en pensel, giver en slidt, antikke finish som den, der forventes af vægge i en italiensk vingård.

Til effekten skal lykkes, skal der anvendes mindst tre farver; der er dog ingen opadgående grænse. Vælge farver fra samme familie kan holde virkning fra at være overvældende, og ikke tage fokus væk fra resten af rummets indretning. Dette er en fremragende finish til brug for en klassisk, gamle verden look, især i et badeværelse med en klo-fod badekar og dekorative fliser allerede på plads.

Skyer

Blå er en af de klassiske farver til badeværelser, og tilføjer en cloud teknik at væggene er en god måde at ændre udseendet af badeværelse uden bekostning af skiftende farver af inventar som dræn, brusere og toiletter.

Start med en nuance af lys eller himmelblå, og let skitse nogle cloud mønstre på væggene. Blend i nogle mørkere nuancer af blå og nogle hvide til at oprette en fluffy tekstureret udseende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com