De bedste Gas grill til køb

November 27

De bedste Gas grill til køb

Sommer: sæson for pool parter, baggård fodbold og de lækre aroma af dine livretter ristning på en grill. I modsætning til trækul Grill kan gas grill du få tingene sydende hurtigere end nogensinde. Med så mange gas grill på markedet, og mange let koster hundredvis af dollars, kan forsøger at vælge den rigtige forlade dig følelsen som en burger på åben ild. Må ikke ærgre sig; Hjem apparat kritikere og grill eksperter har fremhævet nogle af de bedste gas grill tilgængelige.

Weber Genesis E-320

Redaktionen af "forbrugerrapporter" har sat snesevis af gas grill gennem deres grundige tests og har konkluderet, at Weber var en af de bedste all-around modeller. Det tilbyder 507 kvadrat inches grilling plads, ikke herunder øverste opvarmning rack, så du kan nemt grill nok hotdogs til hele din familie. Yderligere funktioner omfatter en stål organ, rustfrit stål sideborde til at holde alle dine redskaber og værktøjer og en side brænder for prepping en side parabol som kogt majs på cob.

Fiesta blå aske

Hvis du planlægger at grille om aftenen, kan et belyst grill gøre dit liv umådeligt lettere. Fiestas gasgrill har en indbygget LED lys, så du kan bladre burgere længe efter at solen har indstillet. Det kommer rost af "God husholdning" magasin, der kaldte det den bedste belyste gasgrill. Funktioner omfatter 550 kvadrat inches af grilling plads, side brænder og støbejern madlavning riste, der hjælper holde oprydning gange minimal.

Kenmore samlede Cook område gasgrill

Elizabeth Karmel, grilling kok taler til "The Today Show", opkaldt Kenmore's model som den bedste grundlæggende gasgrill tilgængelige. Det tilbyder 711 inches af madlavning område, som Jesper siger er ideel til ristning selv store udskæringer af kød. Yderligere funktioner omfatter porcelæn-belægning madlavning gitre og en helt problemfri stål låg, hvilket betyder det bedre fælder alle røg for forbedret flavoring.

Napoleon TravelQ

Bærbar Grill tilbyder alle godhed gas grill, men i en kompakt form, som du kan tote til stranden eller park. Napoleons TravelQ gasgrill kommer anbefalede grilling entusiast Vicky Sanderson i "The Toronto Star" avis. Det tilbyder kun 225 kvadratfod af grilling overflade, men denne lille størrelse er faktisk et frynsegode. Yderligere funktioner omfatter sammenklappelige ben for nem opbevaring plus en indbygget drypbakke, så rengøring grillen er en brise.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com