De bedste gødning for græs

December 8

Alle græsplæner har brug for en kombination af kvælstof, fosfor og kalium for sund vækst. En matrix af gødning typer er tilgængelige, hver med fordele og ulemper, men alle giver de grundlæggende tre næringsstoffer. En jord test vil indikere, hvad næringsstoffer der mangler i din værftets jord. Den bedste gødning for dit græs er én, der giver den korrekte forhold af næringsstoffer for din type af græs og klimaforhold.

Svingel

Svingel er en cool-sæson græs, der foretrækker køligere temperaturer og har en tendens til at falde i sommervarmen. Det er en højt græs med en sammenklumpe vane og grove tekstur, selvom nogle nyere sorter har finere knive. Clemson University anbefaler gødskning med et komplet gødning, såsom 16-4-8 eller 12-4-8 februar, September og November. Befrugte ikke varmt, sommeren. Anvende ½ lb af kvælstof for hver 1.000 kvadratfod.

Rajgræs

Rajgræs er en cool-sæson græs ofte fundet i græsset blandinger. Det er også bruges til overseeding hvilende varme sæson græsser som bermudagrass. Rajgræs bliver stresset og dør i de varme temperaturer om sommeren. University of California Davis anbefaler en høj kvælstof gødning i foråret og efteråret.

Bluegrass

Bluegrass er en cool-sæson græs, der bruges i kombination med rajgræs og Svingel græs blandinger til nordlige områder af USA. Bluegrass giver god farve og fine tekstur til plænen græs. University of Missouri anbefaler befrugtende bluegrass græsplæner med 20-5-10 gødning med en hastighed på 1 lb. kvælstof for hver 1.000 kvadratfod af plænen.

St. Augustine græs

St. Augustine er en varme-sæson græs ofte brugt i Florida og den dybe syd. Det producerer en høj kvalitet græs, der er tørke-tolerante. Det er dog ikke kold-tolerant, og har en række skadedyr problemer. Alabama Cooperative udvidelse anbefaler en 4-1-2 eller 3-1-2 gødning til at levere ½ lb. kvælstof pr. 1.000 kvadrat fødder at undgå at brænde græsplanter. Dette bør anvendes i løbet af månederne af maj, juni, juli og August.

Bahiagrass

Bahiagrass er varm-sæson græs, der producerer en lav vedligeholdelse, tørke-tolerante græsplæne. Men ikke så tætte og grønne som andre typer af græs, danner bahiagrass en omfattende rodsystem, der ikke kræver en masse gødning. Det har også nogle sygdom og insekt problemer. University of Florida anbefaler en 16-4-8 gødning med en sats på 1 lb. langsom frigivelse kvælstof til hver 1,000 firkant feet.

Bermudagrass

Bermudagrass er en anden varm-sæson græs, der værdsatte for sin holdbare græstørv og tørke resistens i tropiske og subtropiske klima. Bermudagrass kræver en masse af sollys og vil blive brune, når temperaturen falder til under 50 grader. Det har relativt lav gødning behov. Texas A & M University anbefaler tilføjer 1 1/2 lbs. kvælstof for hver 1.000 fødder anvendes månedligt. Ekstra kalium er nødvendige for at tilskynde rodvækst.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com