De bedste Greenlee elektroniske testere

February 10

De bedste Greenlee elektroniske testere

Greenlee har været i værktøjet business i over 140 år og har givet den elektriske industri med værktøjer siden tidlige 1940. Deres linje af elektriske tests dækker væsentlige udstyr for en elektriker. Fra klemme på meter, Multifunktion elektrisk testere, ikke-kontakt spænding detektorer, til spænding testere.

Multifunktion elektrisk Tester

En Multifunktion elektrisk tester fortæller en elektriker en række oplysninger om kredsløbet. Det gør den ved at forbinde to fører; en til den varme ledning og en til den neutrale wire. Greenlee GT-540 kan måle spænding og modstand for både AC og DC kredsløb. Det har auto-lige muligheder for hurtigere målinger. En bygget i ikke-kontakt spænding detektor til at finde live ledninger uden at røre dirigenten. En automatisk slukning funktion at spare på batteriet og data capture funktion til at gemme oplysninger.

Ikke-kontakt spænding detektor

En ikke-kontakt spænding detektor befinder elektricitet uden direkte rørende de metal dirigenter. Dette hjælper med at skabe et sikkert arbejdsmiljø ved at lade operatoren vide hvilke ledninger er levende, før de begynder at arbejde på dem. Testeren hjælper også med at fejlfinde elektriske problemer ved at lade Elektrikeren, hvor elektriciteten er. Greenlee GT-15 registrerer så lavt som 12 volt i området 50-500 Hz. Det bruger en lysende LED og akustisk alarm til at kommunikere, at det har fundet elektricitet. Denne pen størrelse enhed passer nemt ind i lommer og har en tænd/sluk-kontakten at spare på strømmen.

Spænding Tester

En spænding tester bruges til at bestemme mængden af spænding i et kredsløb. Det gør den ved at forbinde to sonder til varme og neutrale ledninger. Greenlee GT-95 kan registrere fra 19 til 1000 volt ved en frekvens op til 70 Hz. Det er i stand til at arbejde med både AC og DC spænding og sørger for måling på en LED tændt skala. Hvis testeren registrerer en overdreven aktuelle situation, så hører du en lydalarm.

Klemme Meter

En clamp-on meter bruges til at måle et elektrisk kredsløb uden at røre de levende ledere af indpakning to arme omkring en isoleret del af wire. Med denne metode fortæller testeren du volt, ampere og modstand. Greenlee CMT-90 er købedygtig opdager mellem 0,6 til 600 ampere, 1.3 til 999,9 volt,-0.6 til-999.9 modstand. Det som en baggrundsbelyst, auto-belysning skærmen og og auto-sluk-funktionen for længere batterilevetid.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com