De bedste grøntsager til at vokse i det sydlige Connecticut

March 9

De bedste grøntsager til at vokse i det sydlige Connecticut

Det sydlige Connecticut går gennem mange forskellige klimaændringer i løbet af året, men der er flere grøntsager, der kan trives der trods de undertiden barske temperaturer. Disse grøntsager er forholdsvis let at plante og vedligeholde, og bør plantes på alle de forskellige tidspunkter af året.

Porrer

Porrer er typisk en dyre grøntsager til at købe, men de er nemme at dyrke i en sydlige Connecticut haven. De vokser i al slags vejr og temperaturer. Porrer kræver masser af vand og vokse godt i skyggefulde, regnfulde områder. De er også meget nemt at høste; du bare grave og trække dem op af jorden. Sørg for at du forlader et par porrer i jorden, så at de går i blomst og reseed din have.

Tomater

Plante tomater i midt - til slutningen-maj for afgrøder, der er klar til at spise i juni. De er forholdsvis nemme at plante, og du kan plante dem løbende hele sommeren, så har du friske tomater hele vejen ind i oktober. Da vejret er fugtigt i det sydlige Connecticut, hold øje med som sygdomme og insekter. Hvis du skal bruge pesticider, bruge ikke-skadelige dem da du vil være at spise disse planter. For at undgå sygdomme, praktiserer vekseldrift i din have og ændre placeringen af tomaterne hvert år.

Hvidløg

Du kan dyrke hvidløg mange forskellige tidspunkter af året, men er en god grøntsag til at vokse i løbet af vinteren. Denne måde kan du nyde friske hvidløg i det tidlige forår. Sørg for at du plante dem før den første frost, ellers kan de ikke være i stand til at spire og vokse. Den første frost i det sydlige Connecticut opstår omkring November. Opmærksomme på vejrmønstre, da det kan komme før eller senere, hvis vejret har været atypisk. Hvidløg vil spire i begyndelsen af marts, men rødderne vil være allerede vokset i jorden. Du kan plante dem, brug nelliker fra hvidløg, der var hjemmeavlede; hvidløg fra butikken vil ikke arbejde for plantning.

Spinat og salat

Vokse spinat og salat efter den sidste frost i det sydlige Connecticut, normalt i April, for afgrøder, der vare indtil omkring midten af juni. Da falder tilgange i det sydlige Connecticut, vil det få cool igen omkring September, så du kan plante veggies igen. De er forholdsvis nemme at plante og der er mange forskellige sorter. Nogle, som Red Sails salat, vil klare sig gennem nogle varme temperaturer; Det er dog bedst at plante salat enten før de varme måneder af sommeren eller mod slutningen. Spinat kræver temperaturer ikke mere end 70 grader F og ingen køligere end 45 grader F for at trives.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com