De bedste grøntsager til at vokse i en vestvendt have

November 19

De bedste grøntsager til at vokse i en vestvendt have

Vestvendt haver tilbyder lange timer i eftermiddagssolen, som kan vise sig udfordrende til håbefulde vegetabilske gartneren. Mange planter og blomster ganske enkelt tolerere ikke den langvarige eksponering for solen garanteret af en plet i en vestlig have. Bladgrøntsager, især er bedst egnet til shadier steder. Flere grøntsager, men er helt sikkert i stand til at trives i fuld sol i en vestvendt have.

Rodfrugter

Rodfrugter vokse under jorden og er derfor mindre modtagelige for skade fra timer i solen. Rodfrugter tendens til at trives i en vestvendt have som jord og vand betingelser overvåges. De mest populære rodfrugter omfatter radiser, roer, kartofler, pastinak, løg, rødbeder og søde kartofler.

Frugtbærende grøntsager

Frugtbærende grøntsager er dem, der blomst og producerer frugt. Nogle af de mest populære er tomater, agurker, bønner og squash. De fleste sorter af squash zucchini og butternut gøre meget godt i en vestvendt have. Agurker og tomater kræver varme til at trives, og er gode kandidater til en vestvendt have.

Majs

For at trives, majs har brug for regelmæssige solen. Majs er et udmærket supplement til en vestvendt have, ikke kun fordi det er varme, tolerant, men på grund af sin højde, kan tilbyde skygge til andre planter i haven, der ikke kan være som solen tolerant.

Peberfrugter

Alle sorter af peber gøre bedst i varme klimaer, så det ikke er overraskende, at de kan trives i en vestvendt have. Mange sorter af peber findes, herunder peberfrugt, jalapeno peber og banan peber, kan du nyde en blanding af disse grøntsager i vestlig modstående haven.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com