De bedste grøntsager til at vokse i koldt vejr

November 5

De bedste grøntsager til at vokse i koldt vejr

Mens havearbejde ikke måske være så populære om vinteren, er det bestemt muligt, så længe de rigtige grøntsager dyrkes. Der er en hel del muligheder, der ikke vil visne eller dø, når vejret bliver koldere, så længe de er korrekt taget sig af i hele vækstsæsonen. Desuden dyrke grøntsager i vinteren hjælper med at holde jorden frugtbar for sommer dyrke, og sparer du penge på købmand. De sydligste stater i landet, tendens til at have den bedste vinter voksende sæsoner, men Northern hedder kan gøre brug af arnesteder og drivhuse for at se succes i haven.

Rodfrugter

Nogle grøntsager af denne type faktisk gøre godt med det første lys frost i år. Disse indstillinger omfatter gulerødder, kartofler, rødbeder, pastinak, hvidløg, ingefær og radiser. Det er bedst, hvis disse grøntsager er høstet før den første hårde fryse årets.

Bladgrøntsager

Voksende salat hele året rundt er et vigtigt penge-besparelse praksis. Salat greens, kål, collard greens, spinat og andre bladgrøntsager kan vokse ved lave temperaturer. Selv urter kan plantes og dyrkes i løbet af året, herunder om vinteren.

At være en succes på vinter vokser

Det er vigtigt at vide, hvad tid på året drab frost opstår i din region og plante omkring dette tidspunkt. Målet er at plante afgrøder i tid nok til at tillade dem at nå fuld modenhed af tiden drab frost ankommer. At kontakte en lokale Havecenter bør give dig de specifikke oplysninger, du har brug for.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com