De bedste grøntsager til at vokse indendørs

September 16

Dyrke grøntsager indendørs er en praktisk mulighed, hvis du ikke har tilstrækkelig plads i din værftet til en udendørs have. Ligesom dyrkning en udendørs garden kan spare dig penge over tid, en indendørs have kan også betyde en mindre regning på købmand. En nøgle til at dyrke grøntsager som salat, tomater, peberfrugt og gulerødder indendørs er at give dem tilstrækkelig sollys.

Salat og Chard

En fjende til at dyrke forskellige former for salat og chard udendørs er, at de kan få for meget vand og dø. Når du dyrker disse grøntsager indendørs, som er tilfældet med alt du vokse indendørs, du kan styre den nøjagtige mængde af vand til planterne. Salat og chard vokse godt i masser af lys, men behøver ikke varme temperaturer, i modsætning til nogle andre planter. De kan være dyrket i et værelse så cool som 59 grader Fahrenheit, hvilket gør dem nemme at dyrke året rundt. Deres jord skal vandes nok at det er synligt fugtig, men ikke så meget, at vandet puljer op.

Tomater

Tomatplanter, når der dyrkes udendørs, kan nå flere fødder i højde og kan nemt blive usoigneret. Tomater vokse indendørs nemt, men afhængig af den plads, du færre for din indendørs haven, kan du ønsker at vokse en miniatureudgave af tomat, såsom en cherrytomat. Tomater kan dyrkes i potter i et område af dit hjem med masser af naturligt sollys. Tomater skal seks til otte timers lys om dagen. Hvis området er ikke at få nok lys, og dine planter synes at være ramt, skal du muligvis installere hydroponiske grow lights.

Peberfrugter

Hvorvidt din smag er sød eller varme, kan du vokse begge disse typer af peberfrugter med held indendørs. Som tomater kræver peberfrugter en hel del af lys, enten ved hjælp af naturlige eller kunstige midler. De bør dyrkes i en dagtimerne temperatur på 69-73 grader Fahrenheit, og natten temperaturen bør ikke være mindre end 59 grader. Et ideelt sted at dyrke peberfrugter er på et vindue afsats i dit køkken, hvis der er tilstrækkelig lys. At have de farverige peberfrugter tæt på hånd vil tilføje farve til dit køkken og kan inspirere dig til at prøve nye, krydrede retter.

Gulerødder og rødbeder

Gulerødder og rødbeder kan hver dyrkes indendørs, men købe en miniature eller lille-rødder, version af hver plante. Disse variationer, tilgængelig på havecentre, er ideel til voksende indendørs fordi de ikke får så store, at de kræver enorm containere. Gulerødder og rødbeder høstes når deres grønne, bladgrøntsager toppe vises frodige og toppen af vegetabilsk er lidt synlige gennem jorden.

Andre

Andre grøntsager, der er ideel til indendørs dyrkning omfatter nogle bean variationer, radiser, miniature kål og visse former for agurker. Urter, persille, basilikum, oregano, mynte og timian, er også ideel til dyrkning af indendørs.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com