De bedste grøntsager til at vokse på en kæde-Link hegn

June 19

De bedste grøntsager til at vokse på en kæde-Link hegn

Grøntsager, der har brug for en stærk støtte system, såsom squash, græskar, meloner, agurker og tomater er dit bedste valg til at vokse på en kæde link hegnet. Med sin robuste metal indlæg og stærk ledninger giver kæde-link tilstrækkelig styrke til at modstå tunge belastninger. Kæde-link giver også bønner og tomater rigelig plads til deres lange vinstokke og grene til at vokse både lodret og vandret.

Bønner

Alle bønner, om pole eller bush, sende curling skyder der har brug for tæt sammentømret vævning af en kæde-link hegn. Selvom du kan vokse bush bønner uden støtte, de gør bedst og høstes lettere når uddannet til at vokse lodret. Pole bønner producere længere end bush bønner og vil dække et større område af hegn, ifølge Dr. Leonard P. Perry, Professor ved University of Vermont forlængelse. Alle bønner producere blomster, før de producerer bean bælg, men scarlet runner bønner har attraktive, røde blomster, som mange vegetabilske gartnere elsker. Bønnerne har brug for et hegn i fuld sol med jord, der har god dræning.

Græskar og squash

Styrken af en kæde-link hegn er især gavnlige, når voksende græskar og vinter squash; vinstokkene selv kræver krinkelkroge af hegnet til at trække sig selv op. Ledningerne give steder at binde klud eller netting støtte til at holde op tunge individuelle squash og græskar til at forhindre deres stængler fra at bryde. Træne græskar og squash vinstokke at vokse både lodret og vandret på hegnet, som vinstokkene kan nå op til 25 fod for græskar og op til 10 fod for squash.

Tomater

De fleste grøntsager gartnere finde at tomater hurtigt vokser de standard tomat bure købt i den lokale haven butik og ved hjælp af kun en eller to stakes doesn & rsquo; t give tilstrækkelig støtte. Kæde-link indhegning er et perfekt alternativ. Barbara Damrosch, forfatter til "The Garden Primer," anbefaler en 5-fod høje opbakning, så tilføje ekstra højde til dit hegn om nødvendigt ved at binde metal stakes eller træ dyvler til eksisterende polakkerne og snor sejlgarn mellem indsatserne. Bruge strimler af klud eller blød sejlgarn til at støtte vinstokkene, så stængler ikke er beskadiget. En kæde-link hegn giver dig mulighed at træne tomat vinstokke at vokse både lodret og vandret.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com