De bedste grunde til kompost

May 14

De bedste grunde til kompost

Kompostering er organisk materiale, som blade eller græsafklip, omdannelse til jord gennem nedbrydning. Noget, der engang var levende kan komposteres og forvandlet til jord. Både private hjem og virksomheder får i handlingen af kompostering som de kan se de positive fordele forbundet med denne naturlige måde at slippe af skrald.

At reducere affald

Lokale lossepladser og lossepladser løbe tør for plads og det bliver meget vanskeligere, på grund af mange faktorer, at bygge nye. Levetid af deponeringsanlæg kan udvides ved at reducere mængden af affald, der går ind i dem. Ifølge affaldshåndtering, den største afsætning løsninger selskab i USA, så meget som 50 procent af alle skrald bortskaffes til deponering er organiske og kan komposteres. Liv af deponeringsanlæg kan udvides drastisk, hvis mere organisk materiale blev komposteret.

Forbedret jord

Gartnere ved, som du dyrke planter de fjerne næringsstoffer fra jorden, som kvælstof og fosfat, til at hjælpe dem med at vokse. Hvis du ikke erstatte disse næringsstoffer, vil så til sidst jorden producere mindre og mindre afgrøder indtil endelig intet vil vokse. Kompost er rig på disse næringsstoffer og ved at tilføje det til jord du returnere næringsstofferne tilbage fra hvor de oprindeligt kom fra.

Miljøpåvirkning

Når organisk materiale nedbrydes i deponeringsanlæg, genererer det drivhusgasser som metan og sure perkolat, som kan sive ind og forurene grundvandet. Ved at reducere mængden af organisk materiale du putter i lossepladser, er du også at mindske unødvendige toksiner potentielt frigives i miljøet.

Omkostninger

Der er to områder, hvor kompostering kan spare dig penge. Først, i nogle samfund, du betaler for papirkurven fjernelse af vægt--mere skrald du har jo mere du betaler. Ved at fjerne den organiske, komposterbart materiale fra skrald reducere du dramatisk vægten, og udgifterne til skrald fjernelse. Den anden måde er gennem besparelser af gødning til din have eller græsplæne. Brug kompost i stedet for kemikalier, er for at gøde din græsplæne og haven en gratis måde at optage næringsstoffer i jorden. Gødning kan være dyrt og meget af det kan blive skyllet væk af stærk regn storme.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com