De bedste haven ideer

December 15

De bedste haven ideer

De bedste haven ideer til din værftet afhænger af din placering klima og jordbundsforhold. En anden overvejelse i hvordan du vælger at landskab er tid og energi du er villig til at bruge på vedligeholdelse. Selv om at skabe en have, der blomstrer er et projekt, der kræver indsats, ville de fleste gartnere enig at det er værd at investeringen.

Blomster

Når plantning blomsterhaver, være opmærksom på hvad jordbundsforhold og sollys behov planterne har. Overveje, hvordan blomsterne vil se fra alle vinkler fra ydersiden og indersiden af dit hjem. Planlæg dine blomsterbede ved at se dem fra udendørs levende rum, gennem vinduer-- samt fra vejen foran dit hjem. Vælg farver, der supplerer resten af din landskabsarkitektoniske design og dit hjem 's udvendige. Andre blomsterhave idéer omfatter plantning en regnbue af farver til et lyst punch eller tematiske farver, som din foretrukne sportshold nuancer.

Grøntsager

Har frisk hjemmeavlede fødevarer lige fra din egen have. Plante en mindre have for et fald høste godbid-- og invest i konservering og frysning leverer for at nyde jeres hårdt arbejde hele året rundt. Vælg et sted i din værftet, der får rigelig sollys, mindst seks til otte timer om dagen. Test din jord for at sikre, at det har den rigtige mængde af næringsstoffer for vellykket vækst af en køkkenhave. Lav en liste over hvad din familie kan lide at spise, og Bestil disse frø. Første gang vegetabilske gartner bør holde sig væk fra hårdt at vokse grøntsager som salat eller blomkål. Koncentrere deres indsats om enklere grøntsager såsom gulerødder, ærter eller bønner. I stedet for plantning dine grøntsager i separate rækker, at overveje muligheden for følgesvend havearbejde. Teorien om følgesvend havearbejde er, at når du opretter forskellige typer af planter lige ved siden af hinanden, de deler de nødvendige næringsstoffer med hinanden for bedre vækst. Bevis for landbrugere, der anvender følgesvend havearbejde teknikker kan dateres tilbage til romertiden. For eksempel, plante blomster ved siden af din fødevareafgrøder til tiltrækker nyttige insekter og fugle. En anden mulighed er at plante sweet basil blandt alle dine grøntsager. Det fungerer som en fungicid og frastøder skadedyr sådan bladlus, mider og myg.

Urter

Vokse en urtehave, hvis du elsker at lave mad eller oprette hjem retsmidler. Vælg en af over 70 kulinariske, aromatisk, prydplanter og lægeurter, der er tilgængelige. Hvis dette er dit første forsøg på at vokse en urtehave, holde sig til et par grundlæggende sorter og tilføje mere som din viden og tillid vokse. Starte med de stærke urter til madlavning, såsom wintergreen eller salvie, og de blanding urter af purløg og persille. Lægeurter omfatter rosmarin for hovedpine eller lavendel for stress relief.

Sten

Rock haver tilbyder mulighed for interessante skærme og kræver lidt vedligeholdelse. De er en god pasform til en person, der ønsker en anlagte look for deres gård, men ikke har en masse ekstra tid til at tage sig af det. Ifølge University of Wisconsin, har rock haven ideer været en del af havebrug siden slutningen af 1800-tallet. Bruge kampesten, poleret river klipper og andre dekorative sten for at lave stier, interessant ringe rundt om træer og grænser for planter eller opholdsafdeling.

Vand haver

Vælg en vandhaven, hvis du har en masse tid og energi at tilbringe på havearbejde ansvar. Damme, springvand og miniature vandfald tilføje masser af drama og farve til din landskabsarkitektoniske design. Indstillinger omfatter flydende planter såsom lotus samt blomster blomstrer som liljer. Vælg vand haveplanter omhyggeligt, at tage tid til forskning deres pleje og behov, før du køber.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com