De bedste haven Potter

February 17

De bedste haven Potter

Der er ingen måde at bestemme, hvad den "bedste" haven puljen. Du kan finde flere sorter af gryder og endnu flere sorter af haven og ledsagende indretning. Den eneste måde at vide, hvilke pot er bedst for dig er at se på din have, gennemgå de forskellige typer af gryder og beslutte hvilken variant ville se de fleste hjemme omgivet af og som indeholder dine planter.

Terracotta

Terracotta er et af de mest kendte typer af haven Potter. I italiensk, det betyder "bagt jorden", og der rammende beskriver dette materiale består af ler dannet og fyret for at bibeholde dens form. Du kan selv tænke på terracotta når bedt om at billedet en typisk haven puljen. Dens rødmosset orange farve og ru, ler tekstur er almindeligt kendt. Disse Potter ser nice i haverne. Potters typisk vægt dem i bunden så de ikke vil vælte nemt. De er porøse, så du kan være nødvendigt at vande planter. En anden faktor: dette ler er mindre holdbare end nogle andre materialer.

Træ

Træ plantageejere er alsidige Tilføjelser til en have. Deres naturlige træ tekstur og ser blander komfortabelt med de grønne og brune farver, som dominerer mange haver. Du kan nemt bejdse eller male dem til at rumme forskellige interesser. Tage forholdsregler i form af fugemasser og liners eller træ kan være tilbøjelige til at rådne. De er også sårbare over for træ-ædende insekter. Evne, dog for at have en plantageejer lavet af dine foretrukne træ, som redwood, cedertræ eller cypresser samt den almindelige æstetiske appel af træ gryder, gør disse det foretrukne valg for nogle gartnere.

Sten

Sten gryder tilbyder klassiske udseende og appel af sten til en have. Ægte sten plantageejere er tung, men du kan finde lettere plantageejere lavet af kalksten og glasfiber. Disse opretholde de grundlæggende udseende af en sten pot, men de er lysere og lettere at flytte. Disse faux-sten plantageejere arbejde godt for lys dæk eller veranda, hvor en tung sten planter ville forårsage for meget belastning. Sten plantageejere også alder godt, som forskellige typer af tiltalende farvning sker på overfladen som du udsætter puljen til elementer.

Metal

Metal plantageejere tilføje et strejf af modernitet til en have. At være lavet af metal, disse gryder er meget holdbare og beholde vand, så du bliver nødt til at vande dine planter mindre. Din metal Potter muligvis nogle drænhuller at undgå drukning dine planter. Også, som sten, metal aldre og ændringer. Farvede patinas kan dannes på overfladen af metallet og ændre så de forskellige sæsoner udsætte din have til forskellige niveauer af fugtighed og temperatur. Kobber, zink, stål eller endda støbejern er alle muligheder for at gøre en metal plantageejer. De tilbyder en forskellige metallisk glans til din have samtidig opretholde den dynamiske holdbarhed deles på tværs af alle metaller.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com