De bedste House farver til videresalg

April 10

De bedste House farver til videresalg

Dit hus farve er det første, folk ser som de ankommer på din adresse. For at få den bedste pris for videresalg, Vælg farver, der passer ind i den generelle kvarter og der passer til arkitekturen i dit hjem. Med den omhyggelige valg af maling farver, kan du understrege de gode punkter og nedtoner mindre attraktive områder for bedste effekt.

Punkter at overveje

Når du vælger hus maling, bør du først overveje dit geografiske område. Farver, der er hverdagskost i sydvest passer ikke til nordøst. Landskab, lys og blade er forskellige i de enkelte områder og bidrage til udseendet af hjemmet. Også overveje arkitekturen i dit hjem. En lille bungalow har brug for anden behandling end et stort colonial house. Victorianske huse tendens til at være mere legende med farve. Disse stilarter af huse alle har iboende farvepaletter, der fungerer bedst med deres type af arkitektur. Forskning de bedste farver til din type af hjem på biblioteket, i bøger eller blade og online. Du behøver ikke at følge disse retningslinjer præcis, men de er et godt udgangspunkt, når man ser på maling til et hjem facade.

Neutrale farver

Neutrale farver er altid et sikkert valg, når de overvejer gensalgsværdi. Tans, grå, off-hvide og taupe kan være smagfuld og afdæmpet. Tilføje strejf af farve på døre og huset trim til at tilføje mere interesse, men holde det underspillet. Hvid trim på en neutral farve med ekstra finesser som mørkere tonet skodder kan give et hus karakter og elegance. Maling fabrikanter har formuleret mange neutrale farver med subtile undertoner. Disse kan være effektive ved at tilføje en følelse af farve samtidig stadig bevare den smagfulde, neutral note.

Dæmpede farve

Hvis neutrale farver er for kedeligt til din smag, Forkæl dig selv i farve, men gå til mere dæmpede farver, der passer godt til det omgivende miljø. Blues kan være risikabelt, men ikke hvis du vælger en grålig-blå, der ser mere som skifer, en naturlig udendørs farve. Denne nuance af blå skaber en fredfyldt, men alligevel skarpe effekt, ifølge ThisOldHouse.

Trim farve

Trim farver kan let gå galt, så drage særlig omsorg, når du vælger trim farve til at matche huset farve. Overens med grå undertoner på både hus maling og trim maling til at tilføje kontrast uden en iøjnefaldende forskel. Hvid altid tilføje et fersk kig til hus farver. Undgå eksperimenter, og bo med trim farver, der er fælles på andre huse i nabolaget. Denne kvalitet montering med resten af kvarteret kan gå en lang vej mod tilføjelse til videresalg værdien af dit hjem.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com