De bedste hovedtelefoner til slåning græs

April 4

De bedste hovedtelefoner til slåning græs

Det er tid til at klippe græsset igen. Du har fået din hat, dine solbriller og selv kold drink at nippe til, mens du tilbringe timer uden for i den varme sol forsøger at manicure din plæne. Mens du gør denne kedelige akkord er den sidste ting du behøver brøl af plæneklipper motor wracking din hjerne. Prøv at bruge støjreducerende hovedtelefoner næste gang du klippe græs.

Digital Larmen Aflyser Hovedtelefon

Dette produkt, lavet af Sony, vejer omkring 7 ounce og kommer med en indbygget Lithium-ion batteri sammen med to AA-batterier. Også inkluderet i pakken er en AC-adapteren til at oplade det interne batteri. Ifølge Sonys hjemmeside bruge MDR-NC500D hovedtelefon digital teknologi til at reducere 99 procent af omgivende støj når canceling kredsløb er slået. Hovedtelefonerne har en over-the-head design og en 4,9-fods ledning. Dette produkt koster omkring $400.

Bose QuietComfort 15

Hvis du ønsker at lytte til musik, mens du arbejder, kan du prøve QuietComfort 15 Akustik Larmen Aflyser hovedtelefonerne. Dette produkt, fremstillet af Bose, er lavet til at reducere udefrakommende støj og giver en klar lyd til musik. Disse øretelefoner har en komfortabel, omkring-the-ear fit og vejer omkring 7 ounce. Ifølge selskabets hjemmeside, disse hovedtelefoner kan bruges til rejse, arbejde og hjem og kan bruges til at overdøve lyde, selv når du ikke lytter til musik. Dette produkt koster omkring $300.

Panasonic RP-HC700-S

Disse hovedtelefoner reducere støj af 92 procent, ifølge Panasonics hjemmeside. En vægt på omkring 7 ounce, Panasonic RP-HC700-S koster ca $200 og kommer med en 4,9-fods ledning.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com