De bedste indretningsarkitekter

May 23

De bedste indretningsarkitekter

Boligejere hyre ofte indretningsarkitekter at skabe en smuk boligareal. Indretningsarkitekter hver har deres egen stil og teknik. Ved ansættelse af en indretningsarkitekt, er det godt at forskning de bedst mulige kandidater til at finde en designer, der passer bedst til din stil.

Orlando Diaz-Azcuy

Orlando Diaz-Azcuy har været i interiør design virksomhed i mere end 25 år. Mr. Diaz-Azcuy ejer sin egen interiør designvirksomhed i San Francisco, CA. Nogle af hans mere populære værker omfatter donorernes lounge på San Francisco War Memorial Opera House. Mr. Diaz-Azcuy rådgiver ofte sine kunder til at købe bedst af, hvad de har brug for og har råd til. Han bruger art og tilbehør til at sætte fut i levende områder.

Kerry Joyce

Ud over Boligindretning, Kerry Joyce er også en arkitekt og indført endda sin egen linje af møbler. Mr. Joyce arbejder med høj society i Los Angeles, herunder den administrerende direktør for MTV Networks. Kerry Joyce nyder ved hjælp af antikviteter tilføje karakter til hjem og sjældent bruger højt farver eller faux finish til at dekorere.

Melinda Sechrist

Melinda Sechrist er baseret ud af Seattle og startede sin egen virksomhed i 1980. Mrs Sechrist er den tidligere formand for Seattle kapitel af det amerikanske samfund af indretningsarkitekter. Visning af sædvanlige elementer på måder, der varierer fra tradition har hjulpet Melinda Sechrist indsats sit krav inden for Boligindretning.

Madeline Stuart

Madeline Stuart er baseret i Los Angeles, CA. men arbejder på projekter over hele USA. Mrs. Stuart åbnede sit firma i 1990 og har siden arbejdet med skuespiller Jason Alexander og NBC studios formand Ted Harbert. Madeline Stuart planer metodisk sit design på papir til at sikre opgaven er veludført. Hun er kendt for at bruge materialer såsom velour, linned og terra cotta.

Laura dag

Laura Day er baseret ud af New York, NY. Mrs. Day er kendt for at spille med forskellige farver og belysning til at skabe levende rum for sine klienter. Hendes brug af naturlige elementer skaber ofte en ren men komfortabel plads. Laura Day har været featured på TLC show "Trading Spaces", samt i en bar for Skyy Vodka.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com