De bedste Køkken Backsplash ideer

September 17

De bedste Køkken Backsplash ideer

En backsplash strækker sig fra toppen af en counter, vask eller komfur og beskytter køkken væggen bag armaturet. Mens backsplashes har praktiske funktioner, kan de også være dekorative, afhængigt af de materialer, du bruger. Den bedste backsplash bruger materialer, der er slidstærkt, vandtæt og æstetisk tiltalende, så det vil beskytte væggene og forbedre udseendet af køkkenet til mange års brug.

Malede kakler

Malede kakler, byder på et gentaget mønster eller multi stykke vægmaleri, er blandt de mest holdbare materialer til en backsplash. De fleste isenkræmmere bære en række malede flise design klar til brug. Ensfarvet fliser kan være et bedre valg til køkkener, der allerede har mønstre eller gentagne motiver. Hvis du ikke kan lide de tilgængelige designs, kan du male din egen fliser. Du skal fjerne behændig glasur finish på overfladen af flise med slibning først, men efter denne primer og maling vil nemt holde til den ru finish.

Bland mønstre

Eklektisk design bruger bedst af en række forskellige udsmykning stilarter og kan fungere godt i et stort og overskueligt køkken. For en one-of-a-kind køkken backsplash, bland en lang række forskellige mønstrede eller farvede fliser. Holde sig til et farveskema eller grundlæggende mønster, som blomster eller geometriske figurer, for at undgå modstridende mellem design. Små køkkener kan blive overvældet af teknikken.

Prøv plastik laminat

Plastik laminat plader er nemt skæres til den nøjagtige form og størrelse du har brug for, og kun kræver lim og et ark af spånplade som en ren base. Det er svært at korrekt overholde laminat til malet gips, så montere et tyndt lag af krydsfiner eller spånplade giver en ren og klar-til-brug backsplash overflade. Imiteret træ laminat plader give udseendet af naturlige materialer med bedre vandmodstand.

Prøv udstansede Metal

Rustfrit stål apparater skabe en moderne og elegant udseende køkken. For at fortsætte med temaet, oprette en metal backsplash, der matcher dine apparater. Udstansede tin loftspaneler er en passende materiale. Disse paneler er tynd nok til at blive skåret til brugerdefinerede størrelser i hånden så godt. Hvis du er villig til at betale mere, kan små firkanter af rustfrit stål bruges som fliser og fastgøres med lim til at danne en usædvanlig backsplash design.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com