De bedste køkken Floor planer for U-formet køkken

September 5

De bedste køkken Floor planer for U-formet køkken

En U-formet køkken er en, hvor tre vægge i køkkenet give arbejde overflader, apparatur og kabinetter. Mange betragter en U-formet køkken de mest bekvemt for madlavning fordi de redskaber og materialer til madlavning er inden for rækkevidde. Køkkenerne har ofte plads nok til at rumme flere kokke, sammenlignet med pantry køkkener, der er lange og smalle

Trekant

Køkken designere overveje den bedste layout til køkkener er at placere køleskab, komfur og vask placeret i en trekant, afkortning trin mellem disse kritiske komponenter i et køkken. Placere hver af disse komponenter på en separat væg sikrer også counter plads ligger ved siden af dem, hvilket gør det meget enklere at fjerne elementer fra køleskabet, sted snavset service i nærheden af vasken og bruge ovnen.

Vask og opvaskemaskine

En god køkken design placerer opvaskemaskinen støder op til vasken med rigelig overskabe at foretage aflæsning opvaskemaskinen nemt. At have separate skabe til retter og cups og en anden for plader og servering retter gør det nemt for husstandsmedlemmer at hælde et glas vand. Udover VVS overvejelser gør at opvaskemaskinen ved siden af vasken skylning og lastning retter mere effektiv. Ofte arkitekter forsøge at placere vasken under et vindue over ideelt for baggård for at overvåge aktiviteterne af børn.

Pantries

Pantries giver masser af lagerplads for mad og små apparater i et U-formet køkken, bidrager til at nulstille tællerne for rod. De bedste døre til pantries er glat, solid døre, der er let at tørre ned. Pantry glasdøre, er mens attraktive, upraktisk i køkken da lys nedbryder fødevarer. Louvered pantry døre indsamle støv og er svære at rengøre. Pantries med pull-out hylder er ideelle til dyb pantries, fordi hylderne hjælpe folk vælge mad fra bagsiden af pantry.

Belysning

At have rigelig lys i en veltilrettelagt køkken er kritisk. Overhead lys hjælp, som gør under-the-counter lamper, der lyser arbejdsområder. Lys over køkkenvasken er uundværlig, som er lys over brændeovne. LED og CFL pærer bruger mindre elektricitet og skaber mindre varme i køkkenet.

Sociale rum

De fleste mennesker betragter køkkenet som den mest sociale rum i huset. Hvis rummet er store nok i et køkkenområde, udpege bygherrer ofte en uformel plads kaldet en køkken krog stor nok for et køkkenbord og stole. Hvis rummet er for stram til en krog, designe bygherrer ofte en spise bar at ser direkte ind i køkkenet til at give en uformel spiseplads og et sted for folk at besøge med dem, der arbejder i køkkenet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com