De bedste køkken gulve til let pleje & skønhed

April 20

De bedste køkken gulve til let pleje & skønhed

Når det kommer til at vælge et gulv for deres køkken, finde mange boligejere opgaven udfordrende. Fordi det er et stærkt trafikerede område, der ofte ser spild og andre ulykker, er en holdbar, let at rengøre gulve option ideel. De fleste boligejere ønsker dog ikke at ofre udseendet af hensyn til nem vedligeholdelse. Heldigvis er der flere gulvbelægning muligheder, der er både nem at bekymre om og attraktive, så du kan få bedst fra begge verdener med din køkkengulvet.

Keramiske fliser

Når det kommer til nem vedligeholdelse og et attraktivt udseende, kan der være nogen bedre køkken gulvbelægning option end glaserede keramiske fliser. Fremstillet af naturlige materialer, herunder vand, ler og mineraler, er keramiske fliser yderst holdbart, så det kan modstå tunge mund trafik, der køkkener har tendens til at se. De modstår ridser og buler mere effektivt end de fleste andre gulvmaterialer så godt. Derudover er glaserede, keramiske fliser nem at ren med en regelmæssig kost og moppe. Fordi de kommer i en bred vifte af farver, mønstre, størrelser, former og teksturer, kan de bruges til at skabe et virkelig individuelt og attraktivt gulv til dit køkken.

Vinyl fliser

En anden meget holdbare, nem at ren og attraktive køkken gulvbelægning option, vælge vinyl fliser. Det har også den ekstra fordel af at være billigere end mange andre gulvmaterialer, så det er ideelt hvis du er på et budget. Vinylgulve er tilgængelige i en række forskellige designs og mønstre, heri indbefattet dem at simulerer udseendet af træ, sten eller fliser gulvbelægning. Mange inkluderer også attraktive metallic accenter, som kobber, bronze eller tin. Vinylgulve kan nemt rengøres med en regelmæssig kost eller vakuum og mopped med varmt vand når det er nødvendigt.

Linoleum

Ligesom vinyl Gulvbelægning er linoleum en billig køkken gulvbelægning option, der giver en bred vifte af designmuligheder og et let at rengøre overfladen. Det er et naturmateriale, og er sammensat af en kombination af linolie, cork støv, kalksten, træmel og træ harpiks. Det er en meget holdbar gulvmateriale og absorberer indvirkning ekstremt godt, så det er normalt behageligt under foden. Når det kommer til rengøring, kan en tør moppe eller en meget let fugtet moppe få arbejdet gjort. Linoleum har også en antistatisk overflade, hvilket gør det mere modstandsdygtige over for støv end andre gulvmaterialer. Mens det er ofte bruges til at opnå et mere naturligt look, er linoleum tilgængelig i en bred vifte af designs, så husejere bør let finde en stil, der supplerer deres køkken.

Laminatgulve

Mange husejere elsker varmt, naturlige look af trægulve, men Vedligeholdelsesprocedurerne forpligtet til at holde dem er normalt for meget arbejde i en stærkt trafikerede rum som køkkenet. Et godt alternativ til en naturlig træ gulv i dit køkken er laminatgulve. Designet til at efterligne udseendet af naturligt træ, laminat tåler fugt bedre end den ægte vare og nemt kan rengøres med en våd mikrofibermoppe. En ekstra fordel er, at laminatgulve er billigere end traditionelle træ gulve, så det er en ideel mulighed, hvis du er på en strammere budget.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com