De bedste kvalitet ridning slåmaskiner

June 28

De bedste kvalitet ridning slåmaskiner

At vælge den bedste kvalitet ridning plæneklipperen afhænger af faktorer som størrelse og hældningen på din græsplæne, hvor mange forhindringer har du og dit budget. Hvis du har en lille græsplæne op til en acre i størrelse med nogle hindringer, er en ridning plæneklipper med en enkelt cylinder motor og mindst 14,5 hestekræfter passende. Men hvis du har en stor græsplæne med masser af bakker og forhindringer, skal du bruge en heavy-duty have traktor.

Bedste samlede Rider plæneklipper

Forbrugeren Søg gennemgik ridning plæneklippere på tværs af en bred prisklasse. Ridning plæneklipperen, der er anbefalet som den bedste kvalitet generelt er John Deere X 304. Denne plæneklipperen har firehjulede styretøj, som kan hjælpe dig med at manøvrere rundt om forhindringer. Det har bekvemmeligheden af fartpilot og et automatgear og efterlader mindre uklippet græs end de fleste modeller. Denne ridning plæneklipperen starter nemt og giver fremragende kraft og ydeevne. Dette er en af en række mid-range slåmaskiner af John Deere at producere 17-25 hk og tilbyde et dæk størrelse mellem 38 og 54 tommer.

Bedste store-Yard plæneklipper

Hvis du har en stor gård at opretholde, overveje Husqvarna plæne traktor Model YT2246. Det har 22 hk og en 46-tommer dæk og er en høj kvalitet, kraftfuld plæneklipper. Det let håndterer højt græs og gør slå græs en let opgave.

Bedste middelsvære Græsslåmaskiner

Til boligejere med relativt små, flade græsplæner op til 1,5 acres, det bedste valg er i John Deere 100-serien. Disse ridning slåmaskiner har en justerbar 3 holdning sæde og tilbyder komfort og alsidighed. Motorer spænder fra 19 til 26 HK. En god kvalitet middelsvære plæneklipper er John Deere LA115, som er en to-hjulstræk model med en 42-tommer dæk.

Bedste kvalitet Budget ridning plæneklipper

Hvis dit budget ikke tillader et dyrt ridning plæneklipperen, er den bedste kvalitet budgettet ridning plæneklipperen ukrudt æder vi. Blandt husejere, der bruger denne plæneklipperen på små græsplæner, modtager dette produkt fantastiske anmeldelser. Det har en lille dæk, så klippes plænen kan tage længere tid, men det manøvrer nemt omkring hindringer, skærer jævnt og kan slå i bakgear. Vi-One tilbyder fremragende ydeevne til en overkommelig pris.

Bedste let-at-bruge ridning plæneklipper

Hvis enkelhed er vigtigere for dig end andre faktorer, overveje Murray EMT20460H Rider plæneklipper. Det har en mund-kontrollerede automatisk transmission, hvilket gør slå græs en let opgave, uanset hvor stor eller lille din værftet er. Denne plæneklipperen kan bevæge sig så langsomt som du kan lide, eller kan operere med hastigheds- og når det er nødvendigt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com