De bedste Lawn Care Tips

September 14

De bedste Lawn Care Tips

At have en græsplæne, som er misundt af naboer kræver at holde det ordentligt befrugtet og seedet. En sund græsplæne har et tykt dække med mørke grønne blade. Over tid, jorden mister næringsstoffer og viser i græsplæne med bare pletter eller døende græs. Korrekt vanding og klipning også spille dele i hvordan din græsplæne vises. Ved at udnytte korrekt lawn care tips, kan du holde din græsset blomstrer.

Gødning

For frodige, mørke grønne plæner er gøde jorden et must. Gødning returnerer næringsstoffer til jorden, som naturen udtømning. Disse næringsstoffer omfatter kvælstof, kalium og fosfor, som er fundet i lige store mængder i emballerede goedninger som 10-10-10 eller 12-12-12 formler. Befrugte i tidlige og sene forår, mod slutningen af sommeren, og i efteråret.

Græsfrø

Du kan mærke bare pletter i græsplænen, eller græsplænen vises ikke som frodige og levende. Såning plænen i foråret starter ny vækst og hjælper med at udfylde nøgne pletter. Kigge efter græsfrø, der passer med din græsplæne type. Nogle græsser vokser bedst i sol, mens andre trives på skyggefulde områder. Frø græsplæne med en græs sprederen, der dækker jorden jævnt. Placer en lavvandet lag af halm over nøgne områder at holde fugt inde i jorden, giver planter en chance for at vokse.

Slåning græs

Slå græsset uden skalpering det. Slåning for tæt på jorden tillader fugt at flygte fra jorden og kan forårsage græs til at dø. Forlade græs vinger i en højde af 3 inches, og ikke skære nyt græs indtil den når mindst 4 inches høj. Dette giver det en chance for at udvikle sunde rødder. Undgå klipning af græs under tørke.

Vanding af græsplæne

En grøn græsplæne kræver vand for at holde det fra at dø og dreje en lys brun farve. For at nå rødderne, skal vandet absorbere 6 til 8 inches i jorden. Dette kræver normalt 1/2-inch af regn eller vanding. Vand græsset når jorden bliver hård og tør. Brug en haven slange eller sprinkleranlæg og vand om morgenen. Blød jord med vandet, men ikke tillader det at blive gennemblødt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com