De bedste lys til at købe for en Workshop

April 26

De bedste lys til at købe for en Workshop

Workshops kan have hundredvis af muligheder for belysning og kombinationer. Generelt, lysere er bedre. Den bedste form for belysning vil primært afhænge af typen arbejde. De fleste butikker har en kombination af direkte og indirekte belysning. Nogle butikker kan dog kræve mere specialiserede belysning til specifikke opgaver.

Direkte vs indirekte

De fleste butikker har loft fixture belysning. Denne type af belysning giver en generel højt niveau af lys. De fleste butikker også ansætte en blanding af direkte og indirekte belysning. Den bedste belysning er, som passer til opgaven bedst. Som et resultat, har mange butikker bevægelige eller mobile arbejde lys, såsom stående lys. Dette giver brugeren mulighed for skinner lys på svært tilgængelige steder nemt.

Fluorescerende

Mest fluorescerende lys, designet til brug i armaturer, er billig, forbruger mindre strøm og afgiver mindre varme end glødepærer. Lys fra lysstofrør kaster mindre skygger og er nyttige for arbejde som udarbejdelsen eller mindre detalje-orienteret opgaver. Endnu, de laver fint, detaljerede arbejde (såsom hånd udskæring) som regel ikke fluorescerende lys. Lysstyrken fra lysstofrør er cool og blå.

Glødepærer

Elpærer er indirekte og løsøre i de fleste workshops. Halogen lys er almindelige typer af elpærer i workshops og ansætte en wolfram glødetråd. Butik lys, store og små, bruge normalt elpærer. De giver et "varmt" lys og kaster skygger. De er den foretrukne lyskilde for mange håndværkere, der kræver kontrasterende skygger for at gøre udskæringer og skal vurdere dybde. Du kan installere elpærer i inventar samt.

Specialiserede lys

Specialiserede lys er designet med et bestemt formål for øje. Den fælles bil mekaniker lys, en pære, afskærmet af en wire bur med en krog til ophængning, er et mønstereksempel på et specialiseret lys. Andre specialiserede lys kan omfatte en forstørret armatur, der skinner en lyse, fluorescerende lys under lup. Specialiserede lys kan være afgørende for visse typer af arbejde, især dem, der laver fine, detaljerede opgaver, som arbejder med små elektroniske dele.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com