De bedste måder at camouflere et skrånende loft med maling

June 4

De bedste måder at camouflere et skrånende loft med maling

Et skrånende loft, fælles i loftværelser, kan gøre et rum ser små og lukket. The secret til at minimere den skråning udseende er at narre øjet, så det ikke fokuserer direkte på loftet. Lys spiller en vigtig faktor i at gøre et værelse ser større og mere indbydende, men bruger den rigtige maling farve, maling type og maleteknik også kan bidrage til at camouflere hældningen, så loftet ser højere og rummet føles mere rummelige.

Loft forberedelse

Mangler og ru pletter på loftet efter maleri vil kun trække øjet område, yderligere accenting den skrånende loft. Støv eller vakuum hele loft før du begynder at male til at fjerne snavs, der ville forhindre maling fra at gå på loftet gnidningsløst. Nogle fejl kan være i loft-konstruktionen som et groft plaster på gipsvæg eller en gammel loft tekstur, der er at bryde ned. Sand glat ru pletter med fine sandkorn sandpapir. Fjerne nedværdigende tekstur funktioner, såsom en popcorn loft, før maleri.

Maling farve

Color hjælper for at camouflere en skråning, når de anvendes korrekt. Ved hjælp af den samme farve maling på loftet, der er på væggene tricks øjet så den linje, hvor muren slutter og loftet begynder er ikke så indlysende. Hvis loft kig højere og gøre et værelse se større, markere en maling én farve eller nuance, lysere end den maling, der er på væggene. Mørke eller kontrasterende farver kun gøre en skråning mere indlysende. Mørke farver kan også gøre et rum føler sig lille, især i små værelser og værelser uden en masse af naturligt lys.

Maling Type

Maling har en mat, glans eller halvblank finish. En mat finish er fladt med ingen glans, og det gør meget for at skjule en skråning. Høj glans af glans og moderat glans af en halvblank maling reflektere lys, hjælper et værelse ser mere rummelig og skaber illusionen af højere lofter. Lysrefleksion hjælper til at camouflere en skråning bedst, når det anvendes i en lys-farvet maling. Hældningen er endnu vanskeligere at opdage hvis sollys fra et vindue eller kunstigt lys afspejler off glans eller halvblank maling på skråningen.

Furthur Camouflage Tips

Anvende et lag primer før maleriet er loftet i den ønskede farve nyttigt. Primer giver en base, som sikrer, at den endelige maling pels går på jævnt, hvilket er afgørende, fordi mangler vil trække øjet til skråningen. Primer er særligt nødvendigt, når du maler over en farve med en lysere farve. Undgå ved hjælp af væg grænser og loft molding, fordi de også laver et skrånende loft mere indlysende end ellers. Loft-monteret lys og fan inventar også henlede opmærksomheden på et skrånende loft.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com