De bedste måder at dræbe en mus

August 9

De bedste måder at dræbe en mus

De bedste måder at dræbe en mus varierer med personlig præference. Det vigtigste er at vælge din foretrukne metode og dræbe musen så hurtigt som muligt. Hus mus bære sygdomme såsom madforgiftning og forårsage mere skade end rotter. Deres ekskrementer og urin forurene mad, tøj, møbler, bøger og andre ting.

Snap-Type fælder

Snap-type fælder foretrækkes normalt, når der er kun et par mus. Disse fælder er nem at bruge og fås på købmand og isenkræmmere. Selv om ost er promoveret som agn for disse fælder, fjerne mus ofte det uden at snuble snap. Jordnøddesmør er sværere at fjerne fra den trippende mekanisme og næsten altid fangster en mus.

Lim bestyrelser

De øverste flader af lim bestyrelser er belagt med lim. Når mus kører over hele linjen, bliver de hængende i lim og dø af kvælning.

Rodenticider

Rodenticider er forgiftet lokkemad, der dræber gnavere. De fleste lokkemad er lavet med frø eller korn, der tiltrækker mus til foder. Aktive ingredienser i lokkemad er normalt antikoagulantia brodifacoum, chlorophacinon, diphacinone eller warfarin. Efter fodring på agn, mus dør af indre blødninger.

En kat

En kat, der er en god mouser vil dræbe mus. Det er dog umuligt, at vurdere en kat mus-fange evner på det tidspunkt besiddelse er taget. Ofte, en kat er erhvervet og ejer lærer at katten ikke er interesseret i at jagte mus.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com